Tehnički kutak > Tuning skutera

par pitanja,help

<< < (4/5) > >>

J.U.R.C.A:
Uzmi ovaj koji ne hrdja jer ces se razocarati nakon sto ti za 2 tjedna pocne hrdjati a nesmijes ga s nicim tretirati jer je to ipak kocnica!!!!

domagoy 46:
dal će on počet hrđat od pranja,tj. vode ? il i bez toga ?

CoK:

--- Citat: Ekysha - 03 Studeni, 2010, 11:10:20 ---Ima i toga, no svejedno sivi je napravljen od malo kvalitetnijeg materijala, mislim da je nehrdajuci celik...al bez obzira ja bi uzeo crni jer skuter se preporodi, dobije agresivan look...cak mi je crna verzija tog 280mm lijepsa nego onaj DMP-ov od 285mm...
Ali bi mogao uzeti u obzir i onaj Stage6 model od 240mm, crni...dosta je jeftiniji a i lijep je :icon_thumright:

http://en.scooter-attack.com/index2.php?main=/shop/artikel.php%3Fs%3D%26artnr%3DS6-1216635%26modell%3D20%26l%3Dnavigation

--- Kraj citata ---
ovaj nije ''plutajuci'' pa mi je samim time odbojan  :dontknow:

simegi:
crni je puno ljepsi i sve..sada dal zelis motor za izgled ili sto sigurniji motor?ovisi o tebi,..

domagoy 46:

--- Citat: simegi - 03 Studeni, 2010, 17:32:07 ---crni je puno ljepsi i sve..sada dal zelis motor za izgled ili sto sigurniji motor?ovisi o tebi,..

--- Kraj citata ---

i meni je crni strava,sviđa mi se skroz,al vec je netko rekao da sivi ne koči puno bolje od crnog,sve je to tu negdje umalo....samo me j#bo to oćeli hrđat i dal to mogu ikako spriječiti  :sad3: :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju