Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

portal je hacknut...

<< < (3/3)

ChRiStIaN:
konkurencija maybe?!  :dontknow:

eladio:
nemam pojma..

ali sada znam nakon sto sam cijelu noc probdio nad siteom da je skoro sve "up to date" , klasicne promjene su uslijedile , ali i... :toothy11:

..mnogo je novosti !  :toothy11: , nova je galerija na portalu, novi je sistem komentiranja, itd.. uglavnom novosti ima hrpu, nesto je vama vidljivo, nesto ne.. ali mislim da sam malo ipak otezao "ekipi" posao za slijedeci put  :dontknow:

Doomsday:
Ali su i tebi doooobro kapci otežali... :zubo:

Care! :icon_thumright:

SlowRider:

--- Citat: eladio - 18 Studeni, 2007, 14:47:45 ---
--- Citat: robert - 18 Studeni, 2007, 14:43:03 ---izgleda da mjenjaju index.php!
pazi na knjigu gostiju i slicne stvari oni imaju mnogo rupa!

--- Kraj citata ---

..ma da, vratim index.php i sve ce stimat.. ...ono sto me ceka danas je upgrejd mnohih komponenti na sajtu (galerije, komentari itd.. ) , sve znam, ..

bas su se namjerili na neki site  :redface: .. umjesto da gnjave tamo microsoft sitove  itd kao ostali "normalni" krekeri  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Pa mojskuter.com je popularniji nego Microsoft u svijetu ;D

Punisher:

--- Citat: SlowRider - 20 Studeni, 2007, 08:25:03 ---
--- Citat: eladio - 18 Studeni, 2007, 14:47:45 ---
--- Citat: robert - 18 Studeni, 2007, 14:43:03 ---izgleda da mjenjaju index.php!
pazi na knjigu gostiju i slicne stvari oni imaju mnogo rupa!

--- Kraj citata ---

..ma da, vratim index.php i sve ce stimat.. ...ono sto me ceka danas je upgrejd mnohih komponenti na sajtu (galerije, komentari itd.. ) , sve znam, ..

bas su se namjerili na neki site  :redface: .. umjesto da gnjave tamo microsoft sitove  itd kao ostali "normalni" krekeri  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Pa mojskuter.com je popularniji nego Microsoft u svijetu ;D

--- Kraj citata ---
To si dobro sročio  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju