Tehnički kutak > Tuning skutera
napokon kymco agility 4T 82 cc tuning :)
SlowRider:
Ne bi bilo lose da nabacis neki filmic, zar ne?
stardust:
filmic ce bit brzo,u roku par dana,ovisno o vremenu...
samo nikak nemrem namontirat kameru od moba na skut/kacigu :icon_scratch:
probao sam sa pik trakom zavezat za kacigu al onda opet ne vidim kaj snimam...
kad bi ga barem nekak mogo na vizir montirat ...
jel zna neko kak bi to mogo napraviti a da nema puno zahebancije?
ps. sad pali normalno i na prekidač :frajer: ali samo kad je zagrijan
poz
SlowRider:
--- Citat: Agil - 09 Studeni, 2007, 23:18:56 ---stardust, windshield na mom avataru je moj rad u Paint Shop Pro-u...ali taj widshield postoji...Puig City Touring for Kymco Agility...
pokušao sam ga kupiti u rujnu..( Novema-Nova je zastupnik Puiga u Hrvatskoj ) cijena...malo manje od 700.....
..izvukli su se da ga ne mogu dobiti jer ga Puig trenutno nema.....stisni ih ti malo..pa ćemo naručiti dva....valjda im se isplati potruditi.....
--- Kraj citata ---
Zar nije lakse kupiti vizir od nekog drugog skutera i pripasati ga? 700kn se moze bolje iskoristiti, po meni.
stardust:
ima vizir za kupit u shopu gdje sam kupio krmka...
nije original za njega vec se mora pripasivat al je puuuno jefiniji od 700 cunica...
jest da onaj dobro zgleda i da je vjerojatno kvalitetniji al jednostavno je preskup..
za te pare od autotech355 na ebay-u kupis i cilindar i glavu...
da sam imao para tad kupio bi ovo: ...200 engleskih funti znaci 2000 soma cunica ali je postarina besplatna,
pitanje je samo dal bi ti to pustili na carini bez ikakvih davanja jel prelazi sto dolara...
http://cgi.ebay.ie/Jalon-Baotian-GY6-139QMB-50QT-82cc-performance-kit_W0QQitemZ230182054060QQihZ013QQcategoryZ25640QQcmdZViewItem
svastar:
pozdrav
ovakav ti meni dolazi vizir nekih 70 eura
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju