Tehnički kutak > Tuning skutera
napokon kymco agility 4T 82 cc tuning :)
svastar:
pa na kojim sarafima (diznama) ima samo jednu ZA LER GAS ILI??
Agil:
jedan šaraf za ler gas, koji treba kod standardnog skutera biti okrenut krug i pol (+ 1/4 više kod 80 ccm kita, ali nisam siguran ) i još jedan šaraf za fino podešavanje smjese
svastar:
a gdi je taj saraf ???
svastar:
e da zaboravil sa ti reci dolazi mi sljedeci tjedan staklo prednje ono zastitno za skut , sad za po zimi prva liga
stardust:
dobre vijesti ljudovi ;D... motor pali bez problema weeeeeeeeee..ipak je bila smjesa u pitanju..
sto je najbolje nisu mi nista dodatno naplatili osim kaj su potrosili par litara benge i to je to..
sto se dizne tice nije ipak nova stavljana nego je postojeca prosirivana na 87-88...
sto se nove glave tice diler sa ebay-a autotech355 se samo nakratko povukao sa neta zbog nekog sajma u italiji...
brzo pocinje ponovo poslovat i ima glavu 50mm bas za moj cilindar...
ovi u servisu vele da ce sa novom glavom ici jos bolje...
danas sam vozio malo od frenda sa posla njegovu hondu xr8 odblokiranu sa laksim rolicama
i mogu rec da je samo zericu bolje njegovo ubrzanje ali ga šoram u kranjoj jer njegov ide 75 i to ;D
slijedeci tjedan ide mala prava mala trka izmedu nas dvoje ako nas vrijeme posluzi
a past ce i neki filmic da se uvjerite u to kaj pricam...
e da i problem sa paljenjem preko prekidaca se da rijesiti jacim akumulatorom,
u to sam se uvjerio danas kod njih u servisu tako da samo moram josh smislit gdje kupit jaci a da stane u postojecu rupu..
probat cu sa agilitiya 125 kupit...
eto za kraj samo mogu rec da sam prezadovoljan :toothy10: jer motor sad fakat ide oko 12 sek do 80!
a i cini mi se da ce trosit manje od tri litre ali to jos moram provjerit pa cu vam javit..
znaci ljudovi experiment je uspio i nema straha :icon_thumright:
a tek da zvuk cujete..ko 125 ica ;D
samo velim ako kupujete kit dajte jos malo para i kupite i glavu pa cete mozda prati i nabrijane dvotaktase :headbang:
pozdrav svima :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju