Tehnički kutak > Tuning skutera

napokon kymco agility 4T 82 cc tuning :)

<< < (26/27) > >>

SlowRider:

--- Citat: ive_91 - 22 Srpanj, 2008, 00:41:57 ---
--- Citat: SlowRider - 22 Srpanj, 2008, 00:35:01 ---gledao sam polinijev kit i moram priznati da bi mogao poluciti dobre rezultate sa njim  :frajer:

--- Kraj citata ---

mozda i jest polini... nisam niakd vidio taj kit... ugl. znam da je dao oko 3000kn. sve skupa za to...

cilidnar, klip, glava, ventili, opruge ventila, bregasta, ispuh, karb... karb mi se cini da nije original ali sluzi svrsi.

--- Kraj citata ---

Nabere se cifra i oko takvog tuninga, taj polini je oko 200€, glava sa ventilima oko 100€, bregasta oko 70€, variomat 70€, spuh oko 80€, i mislim da je kit aluminjski.

dhorvat:
Stardust, jesi snimil koji filmić u vožnji? Na brzaka sam prošo kroz ovu temu i videl sam da će biti videa, al nisam ga nigdje našel...

Stvarno zanimiljiva tema, btw. Za male novce imaš skuter koji lijepo ide! Htel bi baš probat rame uz rame na semaforu da vidim razliku  :icon_thumright:

stardust:
istina obecao sam filmic vec pet puta najmanje
u par navrata sam probao montirat  mobitel na kacigu sa pik trakom pa se pol tog nije vidjelo
 i skoro sam sudar imao jel sam gladao kud kamera snima...neznam stvarno kak bi to snimio..kameru nemam pravu
ajd dajte koji savjet kak je najbolje montirat mob da se vidi i brzinomjer i cesta malo

vasso123:
Na prsa ga stavi :icon_thumright:

SlowRider:

--- Citat: vasso123 - 22 Srpanj, 2008, 09:25:11 ---Na prsa ga stavi :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

kako?  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju