Tehnički kutak > Tuning skutera

DUGOTRAJNOST DUE+-sa

<< < (2/7) > >>

CoK:

--- Citat: wonderkid - 31 Listopad, 2010, 02:23:31 ---malo manje,nesto izmedu base i midrace,stage 6 pro spuh je jaci dosta o yasuni r a due+ je tipican midrace kit

--- Kraj citata ---
sto to znaci tocno  :icon_scratch:

jel ima neki odredeni vremenski dio kad je cilindar za smece ili?

ako se redovito mjenjaju karike i po potrebi klip, iglicasti, lezajevi radilica...sta vec treba, zast nebi bio dugotrajan?

animatrix:
kako onda moze biti dugotrajan ako moras izmjeniti cijeli motor u odredjenom periodu?

ako zelis da ide bolje od basea a da traje duze od midracea, zasto nebi mhr replicu? 2 karike, aluminij, zvuci mi bolje od due+

CoK:
pa ako oces da traje, moras mjenjati odredene stvari kao sto su karike

jel bi rade vozio dok ne zacvika ili zamjenio potrosni materijal i vozio jos toliko?

ja neznam o 70ccm bas puno ali uz odrzavanje zast nebi izdrzalo

animatrix:
normalno karike, ali ako moras mijenjati sve sto si nabrojao onda to nije dugotrajan setup, cilindar mozda je, ali pored radilice, klipa, karika, iglicastog, cilindar je sitnica.
sve moze trajati ako se pazi i odrzava

CoK:

--- Citat: animatrix - 31 Listopad, 2010, 14:05:06 ---normalno karike, ali ako moras mijenjati sve sto si nabrojao onda to nije dugotrajan setup, cilindar mozda je, ali pored radilice, klipa, karika, iglicastog, cilindar je sitnica.
sve moze trajati ako se pazi i odrzava

--- Kraj citata ---
dobro lezaj iglicasti kad i karike, a lezajeve radilice jednom u sezoni zamjeniti

ako se cuju lezajevi neces voziti jel tako?

3alfa3 i ivanm su mjenjali lezajeve zbog preventive, ne zato jer su zujali...barem mislim  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju