Tehnički kutak > Tuning skutera

DUGOTRAJNOST DUE+-sa

<< < (6/7) > >>

Crazy Kuree:
pa probaj stavit na due+ ili jači kit, ako bude duže od godinu dana da ne pukne skidam ti kapu

marin18:

--- Citat: Ekysha - 10 Studeni, 2010, 20:13:22 ---To je zbog smotanih ljudi koji krivo postave auspuh (Nardo ili Shot),nije do auspuha...i frendu je Shot pukao na Aeroxu jer je bio prezategnut...
Ne kuzim zasto kruzi krivi glas tog auspuha po forumu, svi govore "Ne zelim kupit Nardo jer puca" jer je to rekao jedan clan i sad svi misle da je tako :/

--- Kraj citata ---
izdrzat ce nardo na nekom base kitu da ne pukne ali opet ce puknut kad tad,na due+ ce pak pre brzo puknut,ne govorim iz vlastitog iskustva ali iz pouzdanih izvora......

XSH_tuned_MHR:
ja sam ima 2x shot, 1x nardo niti jedan nije puko svaki je vozen vise od 5 tkm..

domagoy 46:
koji bi onda meni trebao spuh na due plus....trenutno je yasuni r  :icon_scratch:....al nebi neki vlo jako spuh..da moze kit malo duze

Crazy Kuree:

--- Citat: XSH_tuned_MHR - 11 Studeni, 2010, 20:51:22 ---ja sam ima 2x shot, 1x nardo niti jedan nije puko svaki je vozen vise od 5 tkm..

--- Kraj citata ---
imo sam i ja shot koji je prvo bio kod gumy-a pa kod mene preko 5000km i nardo koje sam imo nije ni jedan puko al sam ih brzo prodo.. u 3 prijatelja je nardo puco na svim mogućim mjestima a nije bio nategnut

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju