Tehnički kutak > Tuning skutera

di-tech i rezonantni spuh

(1/2) > >>

el:
evo frend bi stavio rr-a na ditecha i sad ga zanima kako bi se skuter ponasao dal bi sta dobio s auspuhom ???

pitaNS:
pa el 100 puta je rečeno da ti kod injectiona rezonantni spuh ništa ne pomaže!!!

tako da ne verujem da bi dobio nekakva poboljšanja... :nono: :nono:

SF2osk:
neka ga stavi bar radi izgleda!! :) po meni ,motor izgleda odvratno stim serijskim spuhom odvratan je....sto ti inzinjeri neznaju praviti auspuhe...fujjjjj..pogotovo na apriliji i peugeotu ...ko da imas sanducic za pisma i neku cijevcugu unutra...a cuje se ko usisavac :toothy3: :toothy3:

Mr J:
injection ima drugaciji sistem punjenja cilindra gorivom za razliku od karba i onda ne dolazi do ispuhivanja nesagorjele smjese kroz ispuh... Eventualno bi nesto reza djelovala na kompresiju...

2mjeseca:

--- Citat: Mr J - 30 Listopad, 2007, 23:35:05 ---injection ima drugaciji sistem punjenja cilindra gorivom za razliku od karba i onda ne dolazi do ispuhivanja nesagorjele smjese kroz ispuh... Eventualno bi nesto reza djelovala na kompresiju...

--- Kraj citata ---
puno znaci ja imam purejet i motor puno bolje ide brzina veca  za 10 km/h najbolje bi ti bilo ako ti ima koji frend rezonantni aspuh pa da probas i sam ces vidjeti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju