Općenito > Generalno o skuterima
Elektro skuteri - budućnost ili trend
pulastro:
--- Citat: www.ubizec.com - 29 Listopad, 2010, 20:04:08 ---za par godina ces spojt crijevo na auspuh i u usta i gutat taj dim jel neces smjet ga pustat u okolinu izuzev prdece oni su ipak bioloski :toothy3:
mislim da su ti električni skuteri i auti fenomenalna stvar ali neprihvatljivo je dok se ta tehnologija ne sredi da recimo sa 6h punjenja mozes prec 200km ako ne i vise i to brzinom od bar od 80-100km/h
[/quote
pa mislim da će do tih preformansi električni motori/skuteri doći veoma brzo cca 1-2 god. ta se tehnologija veoma brzo razvija. sjetimo se samo mobitela i sl. stvari . Ovi današnji elektro skuteri misleći na e-max imaju sasvim solidne performanse ali imajući u vidu da je to GRADSKI SKUTER
--- Kraj citata ---
pulastro:
pa mislim da će do tih preformansi električni motori/skuteri doći veoma brzo cca 1-2 god. ta se tehnologija veoma brzo razvija. sjetimo se samo mobitela i sl. stvari . Ovi današnji elektro skuteri misleći na e-max imaju sasvim solidne performanse ali imajući u vidu da je to GRADSKI SKUTER
Jump33r:
Ma to nema shoot-a, nemos to nakolo trzat... ;D To je za starcice dusu dalo.. :D
3alfa3:
Meni je najbolja fora ocuvanje okolisa...
Elektroskuter trosi struju, jel? I onda ne zagadjuje, jel? A kako se (najcesce) dolazi do el. energije? Termoelektranama.
:toothy12:
Jump33r:
--- Citat: 3alfa3 - 29 Listopad, 2010, 22:07:20 ---Meni je najbolja fora ocuvanje okolisa...
Elektroskuter trosi struju, jel? I onda ne zagadjuje, jel? A kako se (najcesce) dolazi do el. energije? Termoelektranama.
:toothy12:
--- Kraj citata ---
Najcesce da,ali moze i vjetrenjacama.. :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju