Općenito > Generalno o skuterima

Elektro skuteri - budućnost ili trend

<< < (5/7) > >>

animatrix:
cisto sumnjam o tolikoj autonomiji sa 2kWh struje, mozda stednom voznjom, al po gradu nikako.. nek ti i 30km bude autonomija za po gradu dnevno je dovoljno

B.E.R.O.:
J... motor,skuter,automobil,kamion,autobus,avion na struju.Nema dima,nema buke nema onoga predivnoga mirisa benzina nema nicega.To jesu strojevi buducnosti,tj.fenovi,mikseri itd.Nase generacije ispravljaju ono sto su nasi starci i njihovi roditelji zajeb...Pokusavamo uciniti svijet zdravijim i ciscim.Ali di su tu gusti nekakvi ja ih nevidim nigdje.           J... to!!!    :dontknow::dontknow:

animatrix:
ja bas to gledam suprotno recimo, nema buke, nema dima, smrada autobusa, zagadjenja, dodatnog zagrijavanja gradova preko ljeta s ispuhom, i drkanja sa mjenjacem svake 2 sekunde dok vozis auto po gradu. a nedjeljom bi mogao izvesti 2t micu i provozat se za dobra stara vremena..

wonderkid:

--- Citat: animatrix - 30 Listopad, 2010, 18:10:50 ---ja bas to gledam suprotno recimo, nema buke, nema dima, smrada autobusa, zagadjenja, dodatnog zagrijavanja gradova preko ljeta s ispuhom, i drkanja sa mjenjacem svake 2 sekunde dok vozis auto po gradu. a nedjeljom bi mogao izvesti 2t micu i provozat se za dobra stara vremena..

--- Kraj citata ---
ovo sve stoji i trebalo bi polako to uvest i sigurno bi jednog imao takvog doma uz 2t skut

Aerox007:

--- Citat: wonderkid - 31 Listopad, 2010, 01:59:24 ---ovo sve stoji i trebalo bi polako to uvest i sigurno bi jednog imao takvog doma uz 2t skut

--- Kraj citata ---

2taktni i 4taktni i jos 2fazni i 4fazni(znam da nepostoji 4faze :icon_tongue:) :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju