Ostalo > Razne offtopic teme :)

BIG BIG BROTHER!!!

<< < (2/6) > >>

r.e.!:
možda i jesu :laughing7:

r.e.!:

--- Citat: enigma - 09 Rujan, 2006, 09:24:05 ---
--- Citat: r.e.! - 09 Rujan, 2006, 08:19:16 ---ženske su mi dvotrećinska većina u kući i ne propuštaj ništa :laughing7:. za mene je to komercijalni šund a i ne zanimaju me toliko tuđi "problemi" :help: :help:

--- Kraj citata ---

he he..sad ti vjerojatno kažu: "dok je bilo svjetsko prvenstvo mi smo morale trpit...stoga istrpi i ti sad par mjeseci :headbang:"  ne?

samo sam pogledao kakve su žene, vidim dosta atraktivne...bolje nego prošle godine...al o tome će se sigurno naši dragi novinari raspisati a i u svakoj kafani ćemo čuti impresije i tračeve...stoga, gledao - ne gledao sve ću znati :glasses9:

--- Kraj citata ---

je, samo je SP trajalo 1 mjesec a ova trakavica traje 3 mjeseca :dontknow: :sad1:

enigma:

--- Citat: eladio - 09 Rujan, 2006, 10:59:40 ---..a ekipu su izabrali, kao da su ih birali na Zrću  :toothy9:

--- Kraj citata ---

si bio na zrću ovo ljeto? tebi je to blizu sa skuterom...moš pljunut :laughing7:

enigma:

da r.e., kad pogledaš sp je svake 4 godine..a bb svaku godinu :binkybaby: :frajer:

eladio:
mislim da ce victoria popusit , a sad vi mislite na sta sam ja mislio  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju