Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner by: tHe_KiChO

<< < (2/52) > >>

divljak_007:

--- Citat: KranjcicGoran46 - 29 Listopad, 2010, 23:18:35 ---znam :icon_thumright: sve znam :laughing7:

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

Jump33r:
Ma jeli ovo yasunica na njemu... ??  A sta lik napravi od auspuha .. majko bozja..  :angry7:   :binkybaby:

divljak_007:

--- Citat: Jump33r - 29 Listopad, 2010, 23:29:16 ---Ma jeli ovo yasunica na njemu... ??  A sta lik napravi od auspuha .. majko bozja..  :angry7:   :binkybaby:

--- Kraj citata ---

je je,ma neznam kaj da radim sa tim auspuhom,bio je sav hrdav pa gaa nisam mogo gledat pa sam ga u sivo (samo privremeno!!) posprico  :confused5: neznam da ga ispoliram iili kaj...stvarno nemam ideje  :dontknow:

Jump33r:

--- Citat: divljak_007 - 30 Listopad, 2010, 00:10:19 ---je je,ma neznam kaj da radim sa tim auspuhom,bio je sav hrdav pa gaa nisam mogo gledat pa sam ga u sivo (samo privremeno!!) posprico  :confused5: neznam da ga ispoliram iili kaj...stvarno nemam ideje  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Najlakse ti je da sad to sta si pitura lipo obrusis i skines svu hrdu... uzmes crni vatrostalni sprej i lipo pituras... nema puno odrzavanja ni zajebavanja.. :D
A za top uzmes naljepnicu od karbona i zalipis,i top je novi...  :binkybaby:

mario_f15:
koja godina?

felga od nrg :omfg:

ima dosta posla.. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju