Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner by: tHe_KiChO

<< < (6/52) > >>

sule:
sta je sigurno sigurno je..

divljak_007:
gledajte ljudi,ovako stoji stvar,ja sma taj motor kupio od jednog decka,tu je na forumu oglas,moj cilj je taj motor slozit da bude uredan i ljep..trenutno ne razmisljam o bojama i o svem,to me ceka nakraju,prvo sad sto mi je bitno je da su na njemu svi djelovi,svi oklopi,da je masina cista i uredna i da radi kako treba,onda poslje tog me ceka sminkanje,lakiranje,poliranje i te stvari  :icon_thumright:

CoK:

--- Citat: divljak_007 - 30 Listopad, 2010, 01:08:45 ---fala na potpori  :angry7: :angry9:

--- Kraj citata ---
ma nemoj se ti ljutiti

moj komentar je striktno vezan uz plastike, odnosno izgled

zanima me kakav ce biti kad ga ofarbas  :icon_thumright:

@sule, mario, SPecial - de dobro je

po instalaciji (prekidac brave najvise) se kuzi da je stariji tip, koja godina neam pojma, ali ta je godina imala masinu sa bubnjem iza mislim

:dontknow:

samo napred divljace

fic:
moguce da je masina od nrg-a stavljena... ili samo felga :toothy10: :toothy10: :toothy3:

btw sretno s projektom :icon_thumright:

2TDottore:
ne serite gluposti runner je odlican za par 100eura...solidno je pofarban i plastike su u skroz ok stanju za tu godinu....gore je nova replica yasuni r delorto 21 multivar kevlar i jos smo dobili sve moguce federe kai postoje za stelanje i 10 setova rolica i jos brdo djelova....i felga 12 naravno da ide gore a to od ceg su blokovi je nebitno bitno da nisu noviji tip...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju