Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner by: tHe_KiChO

<< < (23/52) > >>

divljak_007:

--- Citat: B.E.R.O. - 14 Prosinac, 2010, 16:41:20 ---To registriras preko stele.Pa znas da se kod nas u drzavi svasta moze.Ko da retardirani mrjaci znaju sta je 50 a sta 250.Bar ovdje kod mene ne,to sve glupo ko k**ra*. :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

stim sam potpuno u pravu,i ak se vozis po propisima,sa kacigom i svim nece te sigurno dirat..  :glasses2:

kristijanSR70:

--- Citat: B.E.R.O. - 14 Prosinac, 2010, 16:41:20 ---To registriras preko stele.Pa znas da se kod nas u drzavi svasta moze.Ko da retardirani mrjaci znaju sta je 50 a sta 250.Bar ovdje kod mene ne,to sve glupo ko k**ra*. :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

sve to ok, al nemožeš ti ove danasnje mlade pajkane bas tako zajebat, ovi sta imaju sad 25-30 godina...  jebiga 90% ih zna da je runer 2T, a zvuk 2t 50ccm i 4T 250ccm nepije vodu nikako

sven_vx:
danas bio kod divljaka  :icon_biggrin: i proveli smo instalaciju,samo je jedna jebada..a to je da bi trebalo stavit drugi pick up da bi se mogla lijepo spojit instalacija..jel pase pick up i magnet od vx-a,vxr-a na 250ccm masinu?tj dal bi palila sa tim pick upom i magnetom ? :dontknow:

fic:
zbrika se jedna zica i ne treba nista mijenjat pick up u sl.... samo treba znat i pali ko mina ;D

divljak_007:

--- Citat: fic - 15 Prosinac, 2010, 17:48:04 ---zbrika se jedna zica i ne treba nista mijenjat pick up u sl.... samo treba znat i pali ko mina ;D

--- Kraj citata ---

vec sam nabavio druge zice :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju