Tehnički kutak > Tuning skutera
Ulje na glavi
Mr J:
--- Citat: Dino - 31 Listopad, 2007, 17:20:29 ---Ne pušta ulje na crijevima,sve čisto i suho ko barut,danas sam sve rastavio i pregledao :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
hmmmm... sada je vec problem... probaj pocistiti to dobro odvesti 5km i onda pogledati imali igdje ulja...
Iskreno ne vjerujem da ti pusta na svjecici, pustalo bi ako nije dobro stegnuta ali bi bilo crno a ne ovako cisto ulje...
Negdje ti se prosulo ulje, gledaj iznad cilindra plastike je li negdje nesto masno i sl... Ne vjerujem da nemozes otkriti od kud ulje tu... :)
Dino:
Jutros sam cijelu mašinu opra sa nekim sprejom za skidanje masnoće,vozia se cili dan danas i nema nigdi viditi masnoće ni ulja :dontknow: :dontknow: :dontknow: Pogledat ću još sutra pa javim kakvo je stanje :) :)
speed:
--- Citat: Dino - 01 Studeni, 2007, 19:19:27 ---Jutros sam cijelu mašinu opra sa nekim sprejom za skidanje masnoće,vozia se cili dan danas i nema nigdi viditi masnoće ni ulja :dontknow: :dontknow: :dontknow: Pogledat ću još sutra pa javim kakvo je stanje :) :)
--- Kraj citata ---
moze ti bit i ulje koje tocis u rezervoar,pa prodje malo mimo,i kad se scijedi dolje ostane masno,tako meni bilo
Mr J:
vrlo vjerojatno je to pokupljeno negdje usput, slicno kao sto kaze speed...
Nema brige! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju