Tehnički kutak > Tuning skutera

Derbi gp1 50 open:Tuning sa 3000 kn u džepu.

<< < (3/5) > >>

zwerko:

--- Citat: wonderkid - 27 Listopad, 2010, 16:56:36 ---moja preporuka,top trophy,yasuni r,malossi multivar,polini kevlar,i dell 19,malossi je preskup a isti je vrag ko i ostali,

zwerko-mhr replica spuh preskup i ne  vrijedi te pare sigurno dok yasuni r kvalitetnije odraden i nisam siguran za snagu ali mislim da je mozda cak i jaci od replice

--- Kraj citata ---

a neznam, vise manje sve je to isto, mid range, spuh mhr replica ili yasuni R, ako je yasuni i jaci, nije puno, ugl, radio sam i sa jednim i sa drugim i nekako mi yasuni i nije ostavio dojam kvalitete...

wonderkid:

--- Citat: zwerko - 27 Listopad, 2010, 17:01:20 ---a neznam, vise manje sve je to isto, mid range, spuh mhr replica ili yasuni R, ako je yasuni i jaci, nije puno, ugl, radio sam i sa jednim i sa drugim i nekako mi yasuni i nije ostavio dojam kvalitete...

--- Kraj citata ---
svi hvale yasuni,njegovu kvalitetu  performanse i kazu da je debelo ispred malossija po kvaliteti,mislim da je jaci od replica ali replica je preskupa,kod malossija se placa cjena vise samo zbog imena a nnije nista bolji od drugih cak je i u nekim segmentima losiji,netreba se gledati samo brend pri kupovanju

marin18:

--- Citat: zwerko - 27 Listopad, 2010, 17:01:20 ---a neznam, vise manje sve je to isto, mid range, spuh mhr replica ili yasuni R, ako je yasuni i jaci, nije puno, ugl, radio sam i sa jednim i sa drugim i nekako mi yasuni i nije ostavio dojam kvalitete...

--- Kraj citata ---
ja mislim da si ti jedini covjek na svijetu kojem yasuni nije ostavio dojam kvalitete....trebo bi uzet neki multivar,base kit bilo koji jer su to sve nijanse,karb je dovoljan 17,5 samo sibnut vecu diznu,a za spuh se savjetuj koliko ti para bude ostalo  :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: Derbi2010 - 27 Listopad, 2010, 15:27:27 ---...Pozz...posto sam ovdije novi u svijetu skutera zanimam me sto bih mogao napraviti od skutera sa 3000 kn u džepu... :toothy12: :toothy12:
Imate li mozda prijedloga??? Unaprijed hvala.

--- Kraj citata ---

kit (najbitnije), spuh, multivar

zwerko:

--- Citat: marin18 - 27 Listopad, 2010, 17:08:34 ---ja mislim da si ti jedini covjek na svijetu kojem yasuni nije ostavio dojam kvalitete....

--- Kraj citata ---

sta ces ali nije...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju