Tehnički kutak > Garaža
SP 180 from dućan
vanjossi:
nemoj raditi baju od skutera :icon_thumright:
ako vec hoces da lici na novije godiste, treba još staviti druge vilice, drugu plastiku iznad fara, a to ti je nepotrebno original je super
alfist159:
--- Citat: vanjossi - 06 Veljača, 2011, 21:04:22 ---nemoj raditi baju od skutera :icon_thumright:
ako vec hoces da lici na novije godiste, treba još staviti druge vilice, drugu plastiku iznad fara, a to ti je nepotrebno original je super
--- Kraj citata ---
A imam doma dijelova pa sam iša malo kemijati, ovaj rukohvat je lipši, mislija sam još poklopce svitala minjati jer imam i to i vilice kad dođu pod ruku, a središnju plastiku ne bi jer mi je ova bolja jer je srebrna... Čini mi se da bi bilo bolje vratiti nosač tablice...
vanjossi:
ako si ga vec nasao serijskog pusti ga serijskog, moje mišljenje a ti radi sta hoces :icon_thumright:
meni se zadnji rukohvat ne slaže sa starom kobinacijom boja na plastikama
gun_rider:
--- Citat: kilezg - 01 Studeni, 2010, 20:37:51 ---Nebi stavio kofer samo zato što moraš bušit rupe na plastici zbog stlka ... meni su još rupe gore, neznam kak da to riješim. Neke gumene čepiće ili ... :dontknow:
--- Kraj citata ---
ko kaže da moraš bušit rupe...ja sam svoga dobia sa novom plastikom sa rupama koja je kupljena u piaggia originalna skupa sa kuferom...a stara je stala sa strane za rezervu kad se skine kufer :happy8:
evo na slici kako to izgleda u mene
btw očajno mi je to šta si napravia...novi rep i sic su mi jedno 5 puta ružniji...a kad skineš blatobran a ostaviš šoferšajbu tu i retrovizore...još gore...vrati stari rep :icon_biggrin:
jedino šta bi mi bilo ok vizualno je novi model prednje centralne...al šteta je to minjat na serijali, nije to to...
alfist159:
Skuter opet serijala, rep prodan, trenutno bi volija naći original sic jer je ovaj tapiciran...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju