Tehnički kutak > Garaža
SP 180 from dućan
alfist159:
--- Citat: CoK - 31 Listopad, 2010, 00:52:50 ---odlican SP, jos uvjek ih ima za naci...mislio sam da sam sve vidio
mala zamjerka na spoj protuoklopa sa drugom plastikom gdje malo zjeva
ostalo picikato :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ma to se da srediti, samo da uvatin volje, nije to nikakav problem, mislim da je to iskočilo od transporta jer je tu bio zašpanan!
Minda Visoka:
skuter je extra i sve..ja san ga triba uzet gleda san ga neko vrime..samo mi reci koliko te tocno ispa...i nemozes virovat bilo ga je ukralo nedavno ali srica nije ga taj neko upalija ili je planira doc posli po njega ili sta vec...bice mulci kakvi..hehe..odgurali su ga ispod zgrade i tamo ga je neki stari nasa da viri iz grma i tako ga je naslo..ali sve extra skuter je za 5.
alfist159:
--- Citat: Minda Visoka - 01 Studeni, 2010, 16:23:20 ---skuter je extra i sve..ja san ga triba uzet gleda san ga neko vrime..samo mi reci koliko te tocno ispa...i nemozes virovat bilo ga je ukralo nedavno ali srica nije ga taj neko upalija ili je planira doc posli po njega ili sta vec...bice mulci kakvi..hehe..odgurali su ga ispod zgrade i tamo ga je neki stari nasa da viri iz grma i tako ga je naslo..ali sve extra skuter je za 5.
--- Kraj citata ---
Znam da je pokušalo ga ukrasti, vlasnik mi je to reka, bili su razvalili bravicu... A ja sam ti to minja za svoj Sportcity 200 uz njegovu nadoplatu tako da sam ja zadovoljan što se toga tiće... A što se tiće mulaca... :angry9:
kilezg:
Nebi stavio kofer samo zato što moraš bušit rupe na plastici zbog stlka ... meni su još rupe gore, neznam kak da to riješim. Neke gumene čepiće ili ... :dontknow:
alfist159:
--- Citat: kilezg - 01 Studeni, 2010, 20:37:51 ---Nebi stavio kofer samo zato što moraš bušit rupe na plastici zbog stlka ... meni su još rupe gore, neznam kak da to riješim. Neke gumene čepiće ili ... :dontknow:
--- Kraj citata ---
Bio mi je kufer gore prije pa ga je on skinuo kad smo se minjali, ali osta mi je nosač. Kufer sam ima doma pa sam ga ugradija... Imam ja i novi rukohvat i sic pa mogu i sa time kombinirati, a imam i nosač za kofer za novi rukohvat... :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju