Ostalo > Svijet računala i mobitela
5800 nokia upala u more...
road_runner:
--- Citat: ivan pralas - 25 Listopad, 2010, 19:54:05 ---hahahaha,da :laughing7:
tu nije bilo izbora,hoces neces nego vadi sto prije ;D
i skupio sam hrabrosti u gurnio ruku unutra,kasnije sam je prao 5puta a mobitel proradio :toothy9:
--- Kraj citata ---
To je bitno :headbang:
Infernus:
--- Citat: ivan pralas - 25 Listopad, 2010, 19:54:05 ---hahahaha,da :laughing7:
tu nije bilo izbora,hoces neces nego vadi sto prije ;D
i skupio sam hrabrosti u gurnio ruku unutra,kasnije sam je prao 5puta a mobitel proradio :toothy9:
--- Kraj citata ---
koji kralj... :notworthy: :notworthy: :toothy12:
Hrga:
probat cu odnjet na servis pa vidit ako se moze sta rjesit, ili ako se ne ispali popravljat probat rastavit pa ocistit kontakte od korozije ako ima i to, jbg nis me ne kosta probat :) moze bit da ce radit, moze bit i da nece... vidit cemo ;) ovo sa rizom sam isto cito al neznam, probat cu i to sta :D
Shiltac:
--- Citat: Hrga - 25 Listopad, 2010, 22:59:19 ---probat cu odnjet na servis pa vidit ako se moze sta rjesit, ili ako se ne ispali popravljat probat rastavit pa ocistit kontakte od korozije ako ima i to, jbg nis me ne kosta probat :) moze bit da ce radit, moze bit i da nece... vidit cemo ;) ovo sa rizom sam isto cito al neznam, probat cu i to sta :D
--- Kraj citata ---
nema ti smisla nosit u servis, znam iz vlastitog iskustva
te-te-ac:
--- Citat: ivan pralas - 25 Listopad, 2010, 19:09:12 ---meni je sony ericsson upao u wc skoljku :laughing7:
onaj k700i ili k750i onaj sto ima veliku kameru...
i bio nekih 5 sec pod vodom i kasnije radio bez problema samo ga je cekalo detaljno ciscenje :laughing3:
--- Kraj citata ---
ja se sjecam svog SE k750 sta je prozivio i jos uvijek radi sam neznam di je :toothy12:
bar nekih 10-15 puta je bio mokar skroz.. skines maske i ostavis ga da se osusi i uvijek je radio.. :dontknow: a nisam bas neki ljubitelj SE
ovo danas sve moderno osjetljivo ko g#vn%.. ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju