Ostalo > Svijet računala i mobitela

5800 nokia upala u more...

<< < (3/5) > >>

road_runner:

--- Citat: ivan pralas - 25 Listopad, 2010, 19:54:05 ---hahahaha,da :laughing7:
tu nije bilo izbora,hoces neces nego vadi sto prije ;D
i skupio sam hrabrosti u gurnio ruku unutra,kasnije sam je prao 5puta a mobitel proradio :toothy9:

--- Kraj citata ---
To je bitno   :headbang:

Infernus:

--- Citat: ivan pralas - 25 Listopad, 2010, 19:54:05 ---hahahaha,da :laughing7:
tu nije bilo izbora,hoces neces nego vadi sto prije ;D
i skupio sam hrabrosti u gurnio ruku unutra,kasnije sam je prao 5puta a mobitel proradio :toothy9:

--- Kraj citata ---

koji kralj...  :notworthy: :notworthy:  :toothy12:

Hrga:
probat cu odnjet na servis pa vidit ako se moze sta rjesit, ili ako se ne ispali popravljat probat rastavit pa ocistit kontakte od korozije ako ima i to, jbg nis me ne kosta probat :) moze bit da ce radit, moze bit i da nece... vidit cemo ;) ovo sa rizom sam isto cito al neznam, probat cu i to sta :D

Shiltac:

--- Citat: Hrga - 25 Listopad, 2010, 22:59:19 ---probat cu odnjet na servis pa vidit ako se moze sta rjesit, ili ako se ne ispali popravljat probat rastavit pa ocistit kontakte od korozije ako ima i to, jbg nis me ne kosta probat :) moze bit da ce radit, moze bit i da nece... vidit cemo ;) ovo sa rizom sam isto cito al neznam, probat cu i to sta :D

--- Kraj citata ---

nema ti smisla nosit u servis, znam iz vlastitog iskustva

te-te-ac:

--- Citat: ivan pralas - 25 Listopad, 2010, 19:09:12 ---meni je sony ericsson upao u wc skoljku :laughing7:
onaj k700i ili k750i onaj sto ima veliku kameru...
i bio nekih 5 sec pod vodom i kasnije radio bez problema samo ga je cekalo detaljno ciscenje :laughing3:

--- Kraj citata ---

ja se sjecam svog SE k750 sta je prozivio i jos uvijek radi sam neznam di je  :toothy12:

bar nekih 10-15 puta je bio mokar skroz.. skines maske i ostavis ga da se osusi i uvijek je radio..  :dontknow: a nisam bas neki ljubitelj SE

ovo danas sve moderno osjetljivo ko g#vn%..  ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju