Tehnički kutak > Styling skutera

undertail, od cega napraviti?

<< < (2/4) > >>

Mr J:
ajme oko cega ti radis buku... pa daj uzmi komad aluminija rebrastog, svini ga, odrezi na mjeru, izbusi provrte i zasarafi ga... Vidjet ces kako cu ja napraviti samo da rijesim vec jednom te plastike, ovaj prokleti lakirer me zavlaci ko budalu a iskreno nemam vremena da mu odem doma!

robert:
ma jasno mi je sada da moram svinuti malo ali bas to mi se ne svida!
htio sam ravan undertail! a bit ce nekako!

ChRiStIaN:
od plexiglasa napravi il plastike...kolko sam skuzio tako je najbolje sam kaj treba malo vise truda...imao sam tutorial ja negdje pa ak nadem psoaljem ti!  :icon_thumright:

el:

--- Citat: Mr J - 03 Studeni, 2007, 18:56:30 ---ajme oko cega ti radis buku... pa daj uzmi komad aluminija rebrastog, svini ga, odrezi na mjeru, izbusi provrte i zasarafi ga... Vidjet ces kako cu ja napraviti samo da rijesim vec jednom te plastike, ovaj prokleti lakirer me zavlaci ko budalu a iskreno nemam vremena da mu odem doma!

--- Kraj citata ---
a oces skidat rezervar od ulja ili ces napravit preko njega?

Mr J:

--- Citat: el - 05 Studeni, 2007, 14:58:14 ---a oces skidat rezervar od ulja ili ces napravit preko njega?

--- Kraj citata ---
cim mi dodje el. pumpa vode skidam i uljnu pumpu i rezervoar, sav visak micem... a to bi trebalo biti do kraja mjeseca...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju