Ostalo > Svijet računala i mobitela

x10 mini

(1/2) > >>

massi:
bok evo da pitam imam priliku uzet navedeni mobitel e sad me zanima dali se moze staviti garmin mobile na taj uređaj jer ima android os  :icon_scratch:
hvala unaprijed  :notworthy: 

Nix666:
mislim da može, ali moja preporuka ti je da to ne uzimaš...ekran je premali da bi po njemu tipkao, a za navigaciju da i ne govorim....bolje uzmi htc legend ili neki s ekranom bar 3.2 inča...ako baš želiš garmin možeš ga staviti i na symbian mobitele

massi:

--- Citat: Nix666 - 24 Listopad, 2010, 00:13:31 ---mislim da može, ali moja preporuka ti je da to ne uzimaš...ekran je premali da bi po njemu tipkao, a za navigaciju da i ne govorim....bolje uzmi htc legend ili neki s ekranom bar 3.2 inča...ako baš želiš garmin možeš ga staviti i na symbian mobitele

--- Kraj citata ---
ma znam za symbian mobitele sam siguran da ide garmin jer sam ga vec stavljao ali gledam po nekim forumima kaze da se ne moze stavit na android garmina a ovaj mob imam priliku uzet za jako malo para radi toga me zanima

Nix666:
rekao sa da mislim da može...ali na andoid ide i iGO navigacija koja je po meni bolja...  :dontknow:

massi:

--- Citat: Nix666 - 24 Listopad, 2010, 12:50:33 ---rekao sa da mislim da može...ali na andoid ide i iGO navigacija koja je po meni bolja...  :dontknow:

--- Kraj citata ---
imas koji link za to skinut da mi das jer ne nalazim bas navigacija za taj mob

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju