Tehnički kutak > Tuning skutera
MID RACE Piaggio
bakija:
da vas pitan za savjet ako mi motor runner da due+ karb 19 dellorto sa gljivon. motor ide bolje kad mu dam ćok ,a nebitno o dizni dali je to 80 ili 82 pa tako svaka dve broja do 100. dali je to do karba jeli neispravan ili jednostavno ga ne mogu naštelati. i kad ga stavin na nogaru i dam gas 50% on se razleti ok i ćim dam gas100% on se guši mmmoooooooooo. i što sad da radin ili da proban.
CoK:
izgleda da nemas dovoljno benzina...
pitanje je koliku najvecu diznu mozes staviti a da je taj karb moze iskoristiti :dontknow:
bakija:
to je 5mm navoj mislim da je najveća za njega 140 ali to nije potrebno.. i još nešto kad mu skinem filter(gljivu) i kad mu stavim ruku na karb i dam full gas i kad se poćne gušiti maknem ruku i on krene bolesno jedno 10m i onda opet mmmoooooooooooooo
SRAD:
--- Citat: bakija - 07 Prosinac, 2010, 12:21:01 ---to je 5mm navoj mislim da je najveća za njega 140 ali to nije potrebno.. i još nešto kad mu skinem filter(gljivu) i kad mu stavim ruku na karb i dam full gas i kad se poćne gušiti maknem ruku i on krene bolesno jedno 10m i onda opet mmmoooooooooooooo
--- Kraj citata ---
Očisti kompletni karburator, ispuši kompresorom sve kanale u njemu i provjeri razinu goriva u čašici, svakako ti treba dizna oko 90 ovisno o filteru zraka.
bakija:
proba san isto je sa diznon npr.88 i 98 nebitno koja je i nebitno je koliko je šaref od smijese odvidan i isto se događa nebitno dali je gljiva ili seriski filter baš je nekakva igra se zrakon samo neznan što prirubnica je ok semerinzi isto jel ko ima ovakav problem i dali ga je uspija riješiti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju