Tehnički kutak > Tuning skutera

MID RACE Piaggio

<< < (9/14) > >>

ForRace3:

--- Citat: DvdAerox - 24 Listopad, 2010, 15:53:20 --- ili ne ide  :)

--- Kraj citata ---

Samo ti zajebavaj...sad ti imas multivar i kevlar na sp-u i sad imas najbrzi skut aaaaaa??  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Martin na Zimu stavlja NOS na Runner, Simegi je slozio HE a ja ustelavam usisavač do kraja pa cemo onda vidit dal ces bit tako dominantan u gradu... :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

DvdAerox:

--- Citat: ForRace3 - 24 Listopad, 2010, 15:57:37 ---Samo ti zajebavaj...sad ti imas multivar i kevlar na sp-u i sad imas najbrzi skut aaaaaa??  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Martin na Zimu stavlja NOS na Runner, Simegi je slozio HE a ja ustelavam usisavač do kraja pa cemo onda vidit dal ces bit tako dominantan u gradu... :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---

da..  :toothy12:

skinuo sam spuh, ali na kraju kad se sp sredi jede sve... ali moj se nece vise sredjivati...nadam se...  ::)

ForRace3:

--- Citat: DvdAerox - 24 Listopad, 2010, 16:04:49 ---ali moj se nece vise sredjivati...nadam se...  ::)

--- Kraj citata ---

Ista stvar kao sto sam ja rekao za moj setup, da ga vracam u cisti base...sa RR-om gore, i odem jedan djir s ovakvim i kazem si nema skidanja dijelova s njega  :nono: :nono:..hahahaha  :toothy9: nemogu, jace je od mene :)
Pa fino si krenuo sa Sp-om...radilica,vario,remen i spuh...fali glava,karb,usis prirubnica i eventualno kvacilo,zvono itd...Zavrsi kada si poceo  :happy8:

DvdAerox:

--- Citat: ForRace3 - 24 Listopad, 2010, 16:07:56 ---Ista stvar kao sto sam ja rekao za moj setup, da ga vracam u cisti base...sa RR-om gore, i odem jedan djir s ovakvim i kazem si nema skidanja dijelova s njega  :nono: :nono:..hahahaha  :toothy9: nemogu, jace je od mene :)
Pa fino si krenuo sa Sp-om...radilica,vario,remen i spuh...fali glava,karb,usis prirubnica i eventualno kvacilo,zvono itd...Zavrsi kada si poceo  :happy8:

--- Kraj citata ---

Ma over, imam neku idejicu ako ce bit viska suskice...cisto da bude tih, ali ubojit  :laughing7:

MazdaMurairotor:
na team spuh ce ti ic nikako vjeruj, strgat ces repliku jako brzo ili ce ti puknut karika. nardo/shot na replici predobra komb i ide ko mutavo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju