Tehnički kutak > Tuning skutera
MID RACE Piaggio
salej600:
Eto, sve isto. Sad dizna 88 ili 90 nije ni bitno.
Mislim ako ima original radilicu šta će mu plava centralna i kvačilo ful nategnuto s najjačim oprugama. Nema potrebe.
Ja bi isto tako izbacio i primar i stavio original prijenos. Ako je radilica std.
2TDottore:
i po meni je primar tu visak ali dobro kad ga vec ima onda nek mu ostane...
ForRace3:
Gore je nova radilica sa novim lezajevima i novim semerinzima, a sto se tice radilice...to je kopija Polinija...znaci nije Polini, radi je neka talijanska fabrika, i dovoljno je jaka da izdrzi midrace...;)
XSH_tuned_MHR:
ja na tom kitu nebi nikad iso u kobinaciju sa 19 karb., slagali smo dva nrg-a sa replikom i mhr replika, jedan sa shotom i 21 karb., ovaj sa 19 karb namucili smo se ko konji .,opet nije to bilo to., skido ga je frend sa shotom i 21 karb samo tako
2TDottore:
--- Citat: XSH_tuned_MHR - 24 Listopad, 2010, 10:40:36 ---ja na tom kitu nebi nikad iso u kobinaciju sa 19 karb., slagali smo dva nrg-a sa replikom i mhr replika, jedan sa shotom i 21 karb., ovaj sa 19 karb namucili smo se ko konji .,opet nije to bilo to., skido ga je frend sa shotom i 21 karb samo tako
--- Kraj citata ---
to sta ga je skido sa 21 nemora znacit da je zbog fergazera.....neznam jesi kad vidio dva identicna setupa na istom skuteru i da ti skuteri nejdu isto...
jos jedamput velim da nije cilj nejebat gore cim veci fergazer i mislit da zbog tog skuter ide bolje....nije cilj da benzin curi u karter nego da ulazi cim vise u "magli" a masina si tak i tak sama vuce benzina kolko joj treba a sta se tice base i midrace kiteva 19 ili 21 fergazer je i vise nego previse za to...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju