Tehnički kutak > Injection

kit za ditecha *?

<< < (2/5) > >>

ForRace3:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 25 Listopad, 2010, 22:39:27 ---ono što je kod polinija je bolje je završna obrada i bolja kvaliteta:notworthy: :notworthy:

--- Kraj citata ---

Fala bogu da je to neko priznao na ovom forumu  :toothy12: :toothy12:
Svi navalili na Malossi :)

igor.sb:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 25 Listopad, 2010, 22:39:27 ---malossi kit ne jer čelo klipa puca, vidio si na forumu par slučajeva, na malossi klipovima piše malossi, dok na polini klipovima piše assowerke  :icon_biggrin:
ono što je kod polinija je bolje je završna obrada i bolja kvaliteta jer moj kit ima 32 000km i još vozi na 47,0 klipu i trećim karikama  :notworthy: :notworthy:
malossi elektronika zbog više ulja, više benzina i paljenja

sve ostalo je na strani polinija iako se neki tuneri kunu da malossi ima 1ks više  :notworthy:

--- Kraj citata ---

ne znam koji su klipovi original 47,00 al 47,4 za diteca tj za sve masine s 12 bolcnom je asso werke

ali moguce da te zbunjuje, jasno pise na svakom klipu malossi iznutra i asso werkin znak AW pokraj

Iwo SR Tuono:
zadnji klip koji sam držao u ruci, kupljen pred dva tjedna nov novcat u trstu na njemu piše samo malossi, i gledao sam mikroskopom tražio aw al zaboravi  :icon_scratch:
ćorav sam, uglavnom bega ili daci su imali problema s malossi klipovima i dva komada su pukla dok se na polini nije nitko žalio tako da temeljim svoja uvjerenja na činjenicama, što se malossija tiče cilindri jesu dobri i sve ali jednostavno nekad mi padne u očima

igor.sb:
govoris tako kao da malossi sport za diteca trpa lose klipove

svi malossi sport-ovi 47,00 bolcn 12 imaju isti klip, piaggio, pežo, honda, suzuki/morini, ditech

sve specijale su asso werke 47,4 i ,8

daciju je i puko jedan asso klip, na mhr replicama (asso) postalo je pod normalno da voli puknut klip

za taj 47,00 ne mogu rec tocno, al imaju 3 razlicita klipa, da li je dolazila kombinacija s asso werke il je identicna kopija ne znam (taj 3. klip)

http://img183.imageshack.us/i/resizewizard1ad6.jpg/
http://img183.imageshack.us/i/resizewizard2ja7.jpg/

zanemari ovo replica, al klip je asso werke, identican klip( da li je kopija nije  :dontknow:) stavljaju u malossi sport i stavljaju ovaj na slici pokraj, di se fino vidi razlika, drugaciji prozor na klipu, ravno ispod bolcne, i ova reljefna tj. ravna povrsina oko rupe bolcne

ive_91:
bas ga drzim u ruci, klip od sporta za didrecka. aw je. tj. isti kao od mhr replice. u proslosti su klipovi za repcliu i sport bili isti jedino kaj replica ima drugacije karike tj. tvrđe kolko sam skuzio ili cromirane sa vanjske strane.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju