Tehnički kutak > Injection
kit za ditecha *?
B.E.G.A:
Ja bi Malossi,ako jednog dana hoćeš ići na karb lakše je naći glavu za Malossi a ima nova za kupit,Polini glava je lutrija :icon_thumright:
Što se tiče Polinia ja sam prezadovoljan,prije se puno pričalo da ima loše riješeno hlađenje cilindra,i ima,isto ko serijala izgleda,ali ja nisam imao nikakvih problema,kvaliteta za 10 i cijena dosta niža od Malossia :icon_thumright:
Snaga im je ubiti ista,pravu promjenu osjetiš kad nabaviš Malossi ECU i Polini čašicu i to dvoje uštelaš ...
Tadr3:
uf za polini casicu i malossi ecu treba puno zraka, trebalo bi i tps probusit
B.E.G.A:
--- Citat: Tadr3 - 03 Studeni, 2010, 15:45:48 ---uf za polini casicu i malossi ecu treba puno zraka, trebalo bi i tps probusit
--- Kraj citata ---
Ne treba previse,nego trebas jaci spuh koji ce to sve izbacit,provjereno :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
--- Citat: B.E.G.A - 03 Studeni, 2010, 16:59:58 ---Ne treba previse,nego trebas jaci spuh koji ce to sve izbacit,provjereno :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
tako sam i ja razmišljao pa sam uzeo x-pro i dobio sam jedno veliko ništa,tek sam sad došao sa puno štelanja na 75% onog što skuter može,jači auspusi su rađeni za karb modele, ja i dalje stojim da je ZX a iza njega Polini Superace najbolji za ditech jer su jedini i projektirani za njega, sve ovo ostalo je samo donja rupa na nosaču izbušena bliže i onda "paše"
moš mislit ::)
da imam 230e uzeo bi superrace i bio bi na miru
B.E.G.A:
Gle Ivo,vozio sam rs2 sa malossi ecuom i polini casicom ustelan tip top i skinem rs2,stavim zxa i nisam mogao krenuti od trokiranja ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju