Ostalo > Motocikli

Koji je vaš motor iz snova

<< < (30/61) > >>

Bokygs:

--- Citat: Antares - 08 Listopad, 2008, 23:51:15 ---uf bijela ninja za 2009. mi izgleda opako:

http://hellforleathermagazine.com/2008/09/kawasaki-zx10r-goes-green-whit.html

jedino mi nije jasno zasto taj ruzan auspuh stavljaju na ninje...

--- Kraj citata ---

Ma skineš ga i staviš Akrapoviča... :laughing7:

Genesis051:
Ja sam nekako više za:

(H-D Dyna Low Rider)
Ne trebam nijedan od ovih novih (H-D-a, izašlih tokom '08. god.), eto... sušte skromnosti...  ;D :icon_biggrin: ;D
Ali ako sam već kod skromnosti, poslužio bi i jedan višestruko jeftiniji:

(Hyosung Aquila 650, 30 yrs. Anniversary)
Ili čak "obična" verzija (ne od godišnjice), ali crni (ima svjetloplavih i narančastih)... :

(H. Aquila 650)

("konja koji pobjeđuje se ne mjenja", ili: ako sam već zadovoljan sa 125-icom, ne vidim problem, zašto ne uzeti veći model istog proizvođača...  izbor u toj kategoriji cijena (50 000 - 52000 Kn)  :icon_scratch:...dobiti 80 KS, remen za prijenos na kotač, i skoro 200 Km/h u customu-cruiseru... bijesna zvijer... ;D :icon_biggrin: ;D

YamahaSpy:
Iako jesam jos maloljetan, neam vozacku. Kawasaki er-6n.

R@kija:

--- Citat: Genesis051 - 09 Listopad, 2008, 15:56:43 ---Ja sam nekako više za:

(H-D Dyna Low Rider)
Ne trebam nijedan od ovih novih (H-D-a, izašlih tokom '08. god.), eto... sušte skromnosti...  ;D :icon_biggrin: ;D
Ali ako sam već kod skromnosti, poslužio bi i jedan višestruko jeftiniji:

(Hyosung Aquila 650, 30 yrs. Anniversary)
Ili čak "obična" verzija (ne od godišnjice), ali crni (ima svjetloplavih i narančastih)... :

(H. Aquila 650)

("konja koji pobjeđuje se ne mjenja", ili: ako sam već zadovoljan sa 125-icom, ne vidim problem, zašto ne uzeti veći model istog proizvođača...  izbor u toj kategoriji cijena (50 000 - 52000 Kn)  :icon_scratch:...dobiti 80 KS, remen za prijenos na kotač, i skoro 200 Km/h u customu-cruiseru... bijesna zvijer... ;D :icon_biggrin: ;D

--- Kraj citata ---
ovaj hyosung je ljep...

Genesis051:
Da, ustvari, ovaj "jubilarac" u crnom tonu, već nekako više "daje" na nakeda nego tourera, ali da mu uvalim bisage, sissy bar i vjetrobran ispred, odmah ga "okarakteriziram", u kojoj ga kategoriji ja "vidim"... :icon_biggrin: ;D :icon_biggrin:
Onaj dolnji, "klasični",  sa puno (imitacija, i pravog) kroma, je već više nalik tome, čemu bi ga ja namijenio...  :frajer:
Al' da je loš... nije loš !  :icon_thumright:

Jedino je stvar, ima li tko predrasuda oko proizvođača... da bi rađe japance i/ili evropljane... ako govorimo o Americi , postoje samo 2 opcije:  H-D ili Buel (koji je ionako samo sportski odjel H-D-a)... Kažu da će se i Indian uskoro pojaviti (ako već nije)... ( i još postoji par mlađih proizvođača, čitao negdje, ali sad mi ne padaju na pamet)...
P.S. Eladio, gdje nestade Regal Raptor ? Ništa ga ne viđam, nema(m) zastupnika, gdje mogu slinit nad njim... jedno... 2-3 godine /toliko sam nad ovim slinio, pred, i u dućanu  :icon_biggrin:
Da li dolazi, kako je bilo najavljeno, 350 i/ili 800 ccm (tako je u u onom letku/brošuri o tehn. podacima pisalo)...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju