Općenito > Maxiskuteri
info piaggio liberty 200 AC
sfreak:
12.5 ks ima, nas ima sad 10500km, do sad nikakvih problema...vozi se ok, ide isto ok, dobro ubrzava ali nema veliku top brzinu (cca 110-115)...usporedjujuci sa baseom kojeg imam na slideru liberty je tu bolji, cak mi se cini i na ubzanju malo...ipak je serijski i ugladjeniji...
Mane su to sto nema mjesta ispod sica i nema bas jake kocnice...sve u svemu dobar skuter
pajo:
--- Citat: sfreak - 22 Listopad, 2010, 23:37:34 ---12.5 ks ima, nas ima sad 10500km, do sad nikakvih problema...vozi se ok, ide isto ok, dobro ubrzava ali nema veliku top brzinu (cca 110-115)...usporedjujuci sa baseom kojeg imam na slideru liberty je tu bolji, cak mi se cini i na ubzanju malo...ipak je serijski i ugladjeniji...
Mane su to sto nema mjesta ispod sica i nema bas jake kocnice...sve u svemu dobar skuter
--- Kraj citata ---
ok hvala čisto za usporedbu me zanimalo jer svaki dan se ganjam sa jednim dotičnim pa me samo zanimo max brzina i performanse motora mislio sam da je 125cc pa kad sam vidio 200cc malo sam se iznenadio ;D
sfreak hvala :icon_thumright:
sfreak:
Nema problema... :icon_thumright:
ivanm:
slabe su to mašinice... vozio sam zip 100 i to ide max 80 ko neki runner ili nrg serijala, ma bzvz.. jedino kaj troši malo cca 3 litre..
sfreak:
da liberty nije prejak sa tih 12,5ks i 115 max brzine...ali je solidan, ubrzava dobro i linearno do max brzine i moze bez problema se vozit na medjugradskim relacijama...treba se znat da je i dosta jeftinije od runnera i beverlya
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju