Općenito > Maxiskuteri

integralni sistem kočenja

<< < (7/8) > >>

mrcina:
integral ti je super za suho a za po mokrom ili ledenom ti je tu mašina pa tek onda kočnice.
e da kad dolaziš pred zavoj stisni integralku pa skreči u suprotnu stranu da te vidim.

meni se sad nedavno to desilo pa sam skoro završio na suprotnoj traci.

wingman:
 :icon_biggrin: pa j#bote, velim da mi je  po suhom lakše kontrolirat sa klasičnim kočnicama, a po mokrom mi je CBS bolji.  CBS je u omjeru 70% zadnja - 30% prednja i motor se po kiši i mokrom zaustavlja bez problema i zanošenja.

zaprudanec:

--- Citat: wingman - 19 Svibanj, 2008, 23:29:36 --- :icon_biggrin: pa j#bote, velim da mi je  po suhom lakše kontrolirat sa klasičnim kočnicama, a po mokrom mi je CBS bolji.  CBS je u omjeru 70% zadnja - 30% prednja i motor se po kiši i mokrom zaustavlja bez problema i zanošenja.

--- Kraj citata ---

:headbang:

Gilera Nexus 125:
kad ga das na servis reci da provjeri diskove i to je to a integralu NEDIRAJ to su najbolje kocnice

coko:
evo nekako se osjećam pozvan da zaključim ovu temu poslje ohohoo odvoženih km s itegralnim sistemom kočenja ili CBS . .  dakle, koliko sam se htio riješiti  na početku toliko sam se navikao na njega, da bi sad bilo ako ne, nemoguće bez CBS ond jako teško ! evo prednosti :sigurnos pri paničnom kočenju ,pri kočenju na masnoći ,piesku ,lošem asvaltu ,kiši ...  mane... hm? pa skoro da ih nema osim naravno vizualno zbog jako malo korištenog p. desnog koji je tu kao "intrventni" u posebnim ili jako rijetkim situacijama. pr. kod izuzetno jakog kočenja ,kad u punoj brzini moraš stvarno kočiti konjski!! da nije cbs-a vjerovatno bi već farbao plastike ako ne i gore ?!
dakle živio CBS !! :headbang: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju