Općenito > Maxiskuteri
integralni sistem kočenja
coko:
--- Citat: mrcina - 12 Studeni, 2007, 00:14:48 ---ma ne za integralu imaš onaj ventil kao kod automobila i zato ti je to to, možda sam se krivo izrazio.
mrcino ti imaš na svojoj "devetci" integr.sist. dali možeš vidit kako ti se troše pločice dal jednako na oba diska, il više na ljevom d. .nisam baš siguran da ima neka struja na int. sistemu te vibracije (dobro je primjetio
frajer) su posljedica prenošenja vibracija prilikom stiska kočnice ,ako imaš potvrdu da je drugačije pokušaj nas uvjeruit,bilo bi mi važno!!
imam namjeru u forćele stavit gušće ulje w 20 i premostit da ljeva ruč.koči
zadnji disk a desna prednja dva .moj fren je napravio isto na nexsus-u 500
zadovoljan je.ja sam vozijo previše motore nemogu se nikako priviknut na postojeće kočenje ..izludi me!! a još desni disk skoro da nije u funkciji!!
pa oba (ljeve i desne)prste držim na brenzama ,kad naiđem na grbe leti mi upravljač iz ruke itd itd...
--- Kraj citata ---
mrcina:
je ne juri sa skuterom preko rupa da ne odletiš a onda ti pomaže samo prsluk sa airbegom.
sve ti ovisi o načinu kočenjka ako često kočiš sa desnom ručicom a manje sa lijevom naravski da če ti desnio disk biti potrošeniji od lijevog.
zakon logike.
živi dugo i uspješno!!!!!
pozdrav od SPOKA.
coko:
kočim uvijek s obe skupa a pločice se troše neravnomjerno!! mislim prva dva diska
ps j#bo tvoju logiku
mrcina:
normalno jer desna nema ventil dok lijeva ima radi ujednačenja snage kočenja.
desna ti ima malu posudicu,lajtung,te škare.
lijeva ti ima posudicu,lajtunge,ventil i dvoje škara.
filiplatinovicz:
ma hebo te integralne kočnice... to je za početnike napravljeno, najbolje su razdvojene, prednje i zadnja, bez mnogo filozofije, jer onda vozač može točno dozirat što želi u svim situacijama. ako je krele, neće mu pomoć ni integralna sranja ni abs!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju