Ostalo > Motocikli
suzuki gsxr750 streetfighter
mario_f15:
--- Citat: zip boi - 22 Listopad, 2010, 17:58:05 ---jbg nije ni tvojim starcima kad imaju tebe takvoga... :toothy3:
--- Kraj citata ---
kad vidim kakvih budala ima poput tebe, ujtešim se na veliko..
odi cijepat drva, kopat kanale to je za tebe... :icon_thumright:
pomozi si dok nije kasno, spasi se.. :icon_thumright: :icon_thumright:
speed:
--- Citat: mario_f15 - 22 Listopad, 2010, 18:32:11 ---kad vidim kakvih budala ima poput tebe, ujtešim se na veliko..
odi cijepat drva, kopat kanale to je za tebe... :icon_thumright:
pomozi si dok nije kasno, spasi se.. :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
3alfa3:
A kaj mene petljate u vasu pricu....
Ja samo velim da sredit taj motor da bude ispravan i SIGURAN (valjda je najbitnije zadrzat glavu na ramenima) kosta neproporcionalno vrijednosti motora.
A sad, ak neko ima znanja, volje i alata, moze taj trosak bitno umanjit, ali i onda bu on veci od vrijednosti motora.
Btw, i ja si sam kupujem prijevozna sredstva (i tak zadnjih 20 godina) ;D
speed:
--- Citat: 3alfa3 - 22 Listopad, 2010, 18:39:44 ---A kaj mene petljate u vasu pricu....
Ja samo velim da sredit taj motor da bude ispravan i SIGURAN (valjda je najbitnije zadrzat glavu na ramenima) kosta neproporcionalno vrijednosti motora.
A sad, ak neko ima znanja, volje i alata, moze taj trosak bitno umanjit, ali i onda bu on veci od vrijednosti motora.
Btw, i ja si sam kupujem prijevozna sredstva (i tak zadnjih 20 godina) ;D
--- Kraj citata ---
e pa upravo to...ako znas,imas alata i mjesta...neznam za vas po ZG,ali meni je mala garaza di stanu dva auta u duzinu i motor...a sve puno alata...
i sigurno nisi od pocetka vozio nove aute i motore...mozda i jesi...ali to su rijetki slucajevi
3alfa3:
--- Citat: speed - 22 Listopad, 2010, 18:45:47 ---e pa upravo to...ako znas,imas alata i mjesta...neznam za vas po ZG,ali meni je mala garaza di stanu dva auta u duzinu i motor...a sve puno alata...
--- Kraj citata ---
U moju stane auto i motor i isto je puna alata ;D
--- Citat: speed - 22 Listopad, 2010, 18:45:47 ---i sigurno nisi od pocetka vozio nove aute i motore...mozda i jesi...ali to su rijetki slucajevi
--- Kraj citata ---
Od 1991. do 1994. sam imao polovne aute, a iza toga samo nove (2 auta - Alfu koju sam prodao i Swifta kojeg sam kupio sa curom jer skupa zivimo).
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju