Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi mhr puvalica..koje valjcice stavit?

<< < (4/6) > >>

cameosb:
ja na zx-u imam 5,5 i treba mu lakse, 4,8
a koliko sam ispitivao ovdje mhr replica je zeru jača od zx-a tako da oko 4,5-5 ako je serijala sve

animatrix:

--- Citat: J.U.R.C.A - 21 Listopad, 2010, 14:56:14 ---ovo je teoretski nemoguce! Nesto drugo tu nije bilo u redu!
neznam jel se radi o onom decku kojem sam ja ispuh prodao ali piaggio 50 sa ispuhom mhr replicom stvarno pristojno ide!!

--- Kraj citata ---

ma ko ce ga znati, jednostavno nije se vrtio, drugom frendu sa RR-om na istom takvom nrg-u 5.5gr rolice, serijski centralni, skuter vrti na oko 9000 i odlicno ubrzava.

STJELE:

--- Citat: J.U.R.C.A - 21 Listopad, 2010, 14:56:14 ---ovo je teoretski nemoguce! Nesto drugo tu nije bilo u redu!
neznam jel se radi o onom decku kojem sam ja ispuh prodao ali piaggio 50 sa ispuhom mhr replicom stvarno pristojno ide!!

--- Kraj citata ---

ne meni si prodao taj spuh  ;D , ja još nisam sastavio skut, ali su mi na forumu rekli rolice oko 5gr i svi kažu da je MHR replica super na 50ccm, nadam se  :toothy10:

roso19:
puvalica malossi je ona plava.. sad jel to replika neznan.. znaci 5 grama valjcice ilI?

wonderkid:

--- Citat: roso19 - 21 Listopad, 2010, 23:28:47 ---puvalica malossi je ona plava.. sad jel to replika neznan.. znaci 5 grama valjcice ilI?

--- Kraj citata ---
puvalica :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: ti bi htio da ti damo informacije a ni sam neznas koji spuh imas,sigurno imas mhr replicu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju