Tehnički kutak > Tuning skutera

Kako poštelati Aeroxa? ZX, speed control, dell 17,5

<< < (6/6)

pajo:
ja bi ovako odradio žuti centralni malossi(jer imaš ser.zadnju polutku)polini vario nisam imao ali npr:sa mutivarom ili stage6 kod mene je uvijek tražio oko 5-6gr rolice.(sa rolicama se treba igrat i isprobat min 10 koninacija da dođeš na idealno)
što se tiče šušti za kvačilo to jednostavno kupi set malossi ili polini šušti za serisko kvačilo i probaj koje ti najviše odgovaraju.
i obavezno pripazi na ramen koje je debljine i podloška ispredvariomata jer mina.je jako osijetljiv na to :icon_thumright:

Shuky:
hvala na pomoći  :toothy10: probat cu sve kombinacije pa cemo vidjet sto ce ispasti iz toga...ja neman nikakve podloške što dođu kod variomata  :dontknow:   znaci stavim variomat na radilicu bez ikakvih podloski i onda onaj tanjur veliki(nezz sad kako se to čudo zove) i onda mi idu dvije i ona zvjezdasta  :icon_scratch:

mario_f15:

--- Citat: Shuky - 21 Listopad, 2010, 20:37:03 ---hvala na pomoći  :toothy10: probat cu sve kombinacije pa cemo vidjet sto ce ispasti iz toga...ja neman nikakve podloške što dođu kod variomata  :dontknow:   znaci stavim variomat na radilicu bez ikakvih podloski i onda onaj tanjur veliki(nezz sad kako se to čudo zove) i onda mi idu dvije i ona zvjezdasta  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
izmedu kvacila alnasera i kalote varia moras staviti podlosku mislim od 1 mm... :icon_thumright:
pajo to zna bolje...  :icon_biggrin:

pajo:
zavisi koje je širine remen?npr:kod mene je širina remena 16mm sa podloškom 1mm ispred varia(i leži samo tako na bukoli i poltkama)
možeš probat za probu sa 1mm podloškom pa vidi kako se ponaša,i kad skineš deklo baci oko kako stoji remen na variomatu(treba biti naslonjen na bukolu variomata)a u zadnjim polutkama treba biti što više izbačen.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju