Tehnički kutak > Garaža

Derbi gp1 250i

<< < (9/12) > >>

speed:
black is back :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

SPecial:
Znao sam da ces se uhvatiti toga kako su im dva diska manje isplativa iliti bespotrebna,ali znam sta znam.

cosa_wp:
sto se tice kocenja koci duplo bolje od runnera na runneru su mi kocnice nekako propadale pogotovo zadnja koju kao da nisam ni imao ove koce odma na dodir kako bi rekao nema propadanja, a sad logicki je da koci bolje sa 2 diska bar bi trebalo biti ovaj moj ima 1 disk i po meni koči solidno i nisam vozio derbi stariji model sa 2 diska tako da neznam kako je on kocio sto se mene tice kocnice su vrlo dobre

gokiSP:
Ne znam kako koči stari sa 2 diska, ali meni novi s jednim diskom koči loše. Btw, zašto bi USD vilice bile loše? Nisu to USD ko na piaggiu i sl. skuterim koje imaju mast. Ove imaju ulje i trebale bi biti bolje od runnerovih klasičnih.

cosa_wp:

--- Citat: gokiSP - 19 Listopad, 2010, 19:22:45 ---Ne znam kako koči stari sa 2 diska, ali meni novi s jednim diskom koči loše. Btw, zašto bi USD vilice bile loše? Nisu to USD ko na piaggiu i sl. skuterim koje imaju mast. Ove imaju ulje i trebale bi biti bolje od runnerovih klasičnih.

--- Kraj citata ---

ja sam samo usporedio runnera i derbia gdje derbi ima osjetno bolje kocnice

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju