Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Sportcity One 50 2T
Grale:
Žali bože bacat 100 € na kit novi :sad3:
Dizna 53 se miče dok se skinu blokade, a ti razmisli sad sa kitom i auspuhom dal bi bila dobra?
Il još bolje majstor kojeg si našel da ti ga slaže, al ok, pa danas svako zna složit cvaju kak bi se reklo, ne :icon_thumright:
EDIT:Bravo za onog ko ti je super bosnu preporučil,još k tome je to vjerojatno i kratki navoj :headbang:
Siromašna smjesa i 99% pretopla svjećica, rupa u klipu samo tak :notworthy: :notworthy:
ApriliaMaster:
--- Citat: Grale - 21 Travanj, 2013, 14:02:54 ---Žali bože bacat 100 € na kit novi :sad3:
Dizna 53 se miče dok se skinu blokade, a ti razmisli sad sa kitom i auspuhom dal bi bila dobra?
Il još bolje majstor kojeg si našel da ti ga slaže, al ok, pa danas svako zna složit cvaju kak bi se reklo, ne :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Dizna je trebalo staviti kad su se blokade skidale - tolko od ovlastenog servisa
a decko koji mi je slagao nije imao dizne i rekao je odma odma vecu staviti
EDIT: koju svjecicu da sad stavim ?
Grale:
Onda se skuter ne vozi dok se ne nabavi sve potrebno.
Jel bi se vozio bez prednjeg kotača zato jer je nedjelja?
TomoRI:
br9es
ApriliaMaster:
--- Citat: Grale - 21 Travanj, 2013, 14:02:54 ---Žali bože bacat 100 € na kit novi :sad3:
EDIT:Bravo za onog ko ti je super bosnu preporučil,još k tome je to vjerojatno i kratki navoj :headbang:
Siromašna smjesa i 99% pretopla svjećica, rupa u klipu samo tak :notworthy: :notworthy:
--- Kraj citata ---
Bila je br9es na njemu i crkla mi je usred grada a INA hvala
Bogu ima samo super bosnu. Morao sam nesto stavit do kuce
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju