Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Sportcity One 50 2T

<< < (5/24) > >>

cvele60:

--- Citat: Faba - 23 Listopad, 2010, 23:00:16 ---samo da se nadovezem,meni su te gume bolje od MC16,a cini mi se da su i puno izdrzljivije  :dontknow:

--- Kraj citata ---
:icon_biggrin: Potpuno si u pravu....izdrzljive u pm...mislim da mogu da predju i 20000km a da se ne potrose ni 1mm...to govori kolko su kvalitetne... :laughing7:
--- Citat: ivanm - 23 Listopad, 2010, 23:07:40 ---te gume su čisto samoubojstvo.

--- Kraj citata ---
Potpis...narocito na mokrom i po hladnom vremenu...

Faba:

--- Citat: ivanm - 23 Listopad, 2010, 23:07:40 ---te gume su čisto samoubojstvo.

--- Kraj citata ---
neznam jesi probo vozit?
meni na Luni nikad nisu proklizale,zadnju doslovno nemogu zablokirat na suhom(neki Lunin mehanizam,ali koci jako dobro)...dok MC16 necu zaboravit,nije bila skroz nova(nekih 4000 km),ali majko mila,da prednji kotac proklizuje na nekih 50-60 kod kocenja  :dontknow:

ApriliaMaster:
Po kiši su katastrofa , to je istina skoro sam se ubio jednom ..
Ali inace mi se cine OK iako znam da ne valjaju haha

ivanm:

--- Citat: Faba - 23 Listopad, 2010, 23:18:25 ---neznam jesi probo vozit?
meni na Luni nikad nisu proklizale,zadnju doslovno nemogu zablokirat na suhom(neki Lunin mehanizam,ali koci jako dobro)...dok MC16 necu zaboravit,nije bila skroz nova(nekih 4000 km),ali majko mila,da prednji kotac proklizuje na nekih 50-60 kod kocenja  :dontknow:

--- Kraj citata ---
jesam, baš na sportcityju, i to po kiši... jedva sam preživio put od oko 15 km..

ApriliaMaster:
Skuter spremljen u garažu
Sezona gotova za mene :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju