Tehnički kutak > Styling skutera
fakin pituravanje plastike
speed:
--- Citat: gun_rider - 27 Listopad, 2007, 20:37:30 ---Plastike nisu baš hrapave i nikad nisu bile lakirane, pobrušene su sa vodenim 400, sve je super, sve glatko.
Na boci od prajmera piše da se boja nanosi nakon par minuta...i nakon minut se prajmer osuši...triba san šišat boju odma posli prajmera...ali eto nisan.
Ono šta san tia pitat...jel mogu sad priko svega šišat prajmer pa piturat jer mi se jebeno neda sve ponovo skidat jer ima dosta plastike a ide spooooorooooo :'(
--- Kraj citata ---
ako zelis da ti sve izgleda super morat ces ponovit cijeli postupak
palac-nisam mislio da primer ismirglas skroz do kraja,eventualno napravis male korekcije,tj pripremis primer za nanosenje spric kita
gun_rider:
Oću mi prcat kevu...nanit ću ja prajmer priko svega pa boja...ako uvati uvati :laughing7:
amater:
Onda ti je uzalud sav trud!
Daj se prisili, ismirglaj plastike da se izgubi sjaj i deri SPRIC KIT. Kad se osusi,onda fini vodobrusni, pa sve platike dobro ispusi i onda farbaj. Ako ces fusarit, onda kupi sprej i deri!
gun_rider:
Plastike su glatke ko pasje mudo pa mi netriba špric kit. Osim ako mi on neće pomoć u ovom navedenom...onda oće li? :icon_scratch:
amater:
Ako si islajfo toliko da se izgubio sjaj od boje, onda farbaj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju