Općenito > Slike i filmovi o skuterima
benzin benzin benzin
3alfa3:
--- Citat: igor.sb - 22 Listopad, 2010, 14:50:37 ---nisi uspio bit suzdrzan, iako si u par prijasnjih istih tema to najavio :toothy3:
--- Kraj citata ---
dobro si primjetio :icon_thumright:
ma pipizdim kad cujem lovacke tipa sa tifonom radim X% vise km
Pa vecu razliku u potrosnji osjetim ako mi je hladno pa manje stiscem motor iako bi on trebao trosit vise jer ECU sprema smjesu po podatku koji mu salje senzor temperature zraka (po zimi bi trebao vise trosit)
sule:
cekam rezultate analize s ine od 7.mj. prosle godine ... sta mislite jesam ih dobio ? :laughing7:
ApriliaMaster:
--- Citat: sule - 22 Listopad, 2010, 17:33:25 ---cekam rezultate analize s ine od 7.mj. prosle godine ... sta mislite jesam ih dobio ? :laughing7:
--- Kraj citata ---
Naravno :toothy9: :toothy9:
pralas:
ja od kada imam skut tocim na tifonu :headbang:
uvijek class 95,a i bilo je u motoreviji (bio sam stavio temu) test sa gorivom i dokazano je da tifon ima najkvalitetnije gorivom a zatim omw a ina zadnja :laughing7:
ivan007:
--- Citat: ivan pralas - 22 Listopad, 2010, 17:53:14 ---ja od kada imam skut tocim na tifonu :headbang:
uvijek class 95,a i bilo je u motoreviji (bio sam stavio temu) test sa gorivom i dokazano je da tifon ima najkvalitetnije gorivom a zatim omw a ina zadnja :laughing7:
--- Kraj citata ---
mislis tifon imo najkvalitetnije tifon je sad isto g#vn% ko i ina preuzeo ga mol i gorivo stize iz Siska
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju