Općenito > Propisi

Uhvatila me policija u autu bez dozvole,postupak?

<< < (16/16)

VEPAR:

--- Citat: m!Ky - 17 Listopad, 2010, 21:25:49 ---Ovako,danas oko 5h smo ja i frend naisli na policiju,i od straha nisam znao sto bi,i poceli smo bjezati i tako 8 km kad nam je pukla guma i morali smo stati.
Priveli su nas i odveli u postaju,puhali smo,doktor nas pregledao,policajac napisao izvjestaj od obojice i pustili nas kuci i rekli mojoj mami,meni i frendovoj mami da dodemo u 9 (i jesmo).
I sada,dali su mi kaznu od 2000 kn zbog upravljanja neregistriranim autom bez kategorije za njega i rekli su da cu ici jos na sud.
E,sad,mene zanima mogu li pisati kakvu tuzbu/zalbu na tu kaznu posto sam maloljetan,nemam prihode i nesto sl.

Znam da smo napravili veliko sr***,ali eto,sta je tu je...

--- Kraj citata ---
ja bi takvim ko ti zabranio doživotno polaganje vozačkog i još bi ti novčano pošteno odero.pa dobro gdje ti je pamet bila kad si išao takvo sranje radit,a sd bi se još i izvukao da ne platiš ništa ma nemoj :violent1:

BilyPiton:
ljudski je griješiti, ko je bez grijeha nek  baci kamen :toothy3:

Jump33r:

--- Citat: www.ubizec.com - 01 Studeni, 2010, 10:50:19 ---ljudski je griješiti, ko je bez grijeha nek  baci kamen :toothy3:

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12: :toothy12:,udri kamenjima po policajcima.. :toothy10:

BilyPiton:
brijem da ih nikad nebi nasli od tolkog kamenja xd :toothy10:

m!Ky:

--- Citat: VEPAR - 31 Listopad, 2010, 15:07:01 ---ja bi takvim ko ti zabranio doživotno polaganje vozačkog i još bi ti novčano pošteno odero.pa dobro gdje ti je pamet bila kad si išao takvo sranje radit,a sd bi se još i izvukao da ne platiš ništa ma nemoj :violent1:

--- Kraj citata ---

Takvi kao ti moraju skupljati postove takvim "ispadima"?
Ako nemozes pomoc,nemoras ni odmagati pls.
Kao da to meni sve nije jasno pa...
 ::)

EDIT: Mod ili admin,moze lock teme.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju