Općenito > Propisi

Uhvatila me policija u autu bez dozvole,postupak?

<< < (10/16) > >>

Iwo SR Tuono:
Tocno to,ako bjezis sredstva se ne biraju

Inace ja sam uvijek za opciju stajanja jer ionako manje najebes nego da bjezis

Bjezanje uspjeva samo u filmovima

Bruno16:
to šta si dobija 2000 kn to ti je samo kazna za neregistrirano auto....budi sretan šta ti nisu napisali osiguranje 5-20tkn... a na sud ces ici za kaznu sta si vozija bez vozacke.

3alfa3:

--- Citat: Bruno16 - 19 Listopad, 2010, 08:46:05 ---to šta si dobija 2000 kn to ti je samo kazna za neregistrirano auto....budi sretan šta ti nisu napisali osiguranje 5-20tkn... a na sud ces ici za kaznu sta si vozija bez vozacke.

--- Kraj citata ---

Bas tako. Pa mogo je nakupit vise desetaka tisuca kuna kazne

crobex:
ugrozio si sebe prijatelja i sve oko vas, ta faza če te drzat jos neko vrijeme onda bi trebala proć, probaj se izvuć na dobrotvorni rad, ako jos pali, ako ne plaći pred sudkinjom da si samo htio probat dali znas vozit i bas prvi put kad si probo te cajo zaustavio, a to sto si bjezo uhvatila te panika stari doma strog bojo si se batina i takoc :headbang:

BilyPiton:

--- Citat: crobex - 19 Listopad, 2010, 12:17:35 ---ugrozio si sebe prijatelja i sve oko vas, ta faza če te drzat jos neko vrijeme onda bi trebala proć, probaj se izvuć na dobrotvorni rad, ako jos pali, ako ne plaći pred sudkinjom da si samo htio probat dali znas vozit i bas prvi put kad si probo te cajo zaustavio, a to sto si bjezo uhvatila te panika stari doma strog bojo si se batina i takoc :headbang:

--- Kraj citata ---

da i onda ce mu poslat socijalnu sluzbu doma  jel ga stari lema  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju