Općenito > Propisi
Uhvatila me policija u autu bez dozvole,postupak?
Tadr3:
budi sretan i plati...
1. zaustavljanje bez vozacke (opomena)
2. zaustavljanje bez vozacke (5000kn)
3. zaustavljanje bez vozacke (6000kn)
to je bilo prije 4 godine dok sam bio mali i nadobudan, tuning, ganjanje.. ono kaj ce meni vozacka i te fore...
4. zaustavljanje prije 2 mjeseca, taman slozim skuter, malo odradi na mjestu pa idem probat.. i tak vozim se ja 20KM/h po rubu ceste u Čazmi i ono lik na motoru uspori kraj mene i upali sirenu... scimo me je tak da sam pao skoro u jarak... naravno ja bez vozacke (nisam ju samo imao kod sebe), osobne, bez papira od motora, kacige, plastika na motoru, svjetla, zmigavaca, cak nisam imao ni zadnju kocnicu... bio na sudu i dobio samo 2110Kn kazne.... tak da ono... BUDI SRETAN KAJ TI NISU STAVILI VISE... kazna za bez vozacke je 5 000 - 15 000 kn.
Deny:
@m!Ky samo tako nastavi :icon_thumright: Faca si :)
enel:
Koja je guma pukla? Sigurno je celava bila... :dontknow:
spidi gonzalez:
:tstnd: :sign070: :hehe: jebes takvo traljavo bjezanje,i sam sam bio u takvoj situaciji,bjezimo brat i ja od ruke zakona kadli nam puče guma,i sad mi se okrenuli na cesti i milicioner nas stigne u stojadinu,sad sta napravit...?Sreca da je bio sam,kolega mu je bio na bolovanju,i sad ni pet ni sest ja istrcim van i bjezim u krug oko naseg auta a on zamnom i tako nekih dvajst/triest krugova,a brat za to vrijeme mijenja gumu,sreca da je rezervna bila citava,ripne jos dobre,oko 3 mm...i buraz promijeni gumu,ja to vidio i sad cimnem ja policajca da cu kao trk u desno,trznem ramenom i bjez ulijevo,buraz taman istreso pepeljaru kroz suvozacka vrata i ostavio ih otvorena a ja ti brze uletim unutra i mi bris...i tak pobjegli smo mu u neku sumu i preko vinograda nazad doma...al to ti je sve bila sekunda :confused5:
ApriliaMaster:
--- Citat: spidi gonzalez - 18 Listopad, 2010, 00:27:09 ---:tstnd: :sign070: :hehe: jebes takvo traljavo bjezanje,i sam sam bio u takvoj situaciji,bjezimo brat i ja od ruke zakona kadli nam puče guma,i sad mi se okrenuli na cesti i milicioner nas stigne u stojadinu,sad sta napravit...?Sreca da je bio sam,kolega mu je bio na bolovanju,i sad ni pet ni sest ja istrcim van i bjezim u krug oko naseg auta a on zamnom i tako nekih dvajst/triest krugova,a brat za to vrijeme mijenja gumu,sreca da je rezervna bila citava,ripne jos dobre,oko 3 mm...i buraz promijeni gumu,ja to vidio i sad cimnem ja policajca da cu kao trk u desno,trznem ramenom i bjez ulijevo,buraz taman istreso pepeljaru kroz suvozacka vrata i ostavio ih otvorena a ja ti brze uletim unutra i mi bris...i tak pobjegli smo mu u neku sumu i preko vinograda nazad doma...al to ti je sve bila sekunda :confused5:
--- Kraj citata ---
:nemasanse: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju