Tehnički kutak > Garaža
Srka
^^GlavonjA^^:
--- Citat: stefek - 03 Studeni, 2010, 16:56:43 ---ti si počel,hehhe
ONtopic - kolko sam upućen,ostaje serijala,blatobran stražnji se bude stavil kakav treba bit,pošto je ovaj sporcki potkraćen :laughing9:
eventualno višak naljepnica dolje i možda lakovanje ponovno..al otom potom
zamjena potrošnih materijala.
--- Kraj citata ---
tak nekak...sve bu ostalo serijski....vjerojatno bu išel novi klip i cilindar posle zime ( ili za vrijeme zime) dok se rastavi i vidi u kakvom je stanju! Planiram poskidat kić s njega, znači naljke i možda ga osviježit s novom bojom...naravno ostaje ista boja jer mi predobro tak izgleda. Sigurno se budu mjenjali remen i valjčići! ;D 8)
T.O.N.I:
to svi misle kad kupe (ostat ce seriski)
igor.sb:
--- Citat: ^^GlvonjA^^ - 03 Studeni, 2010, 20:51:42 ---tak nekak...sve bu ostalo serijski....vjerojatno bu išel novi klip i cilindar posle zime ( ili za vrijeme zime) dok se rastavi i vidi u kakvom je stanju! Planiram poskidat kić s njega, znači naljke i možda ga osviježit s novom bojom...naravno ostaje ista boja jer mi predobro tak izgleda. Sigurno se budu mjenjali remen i valjčići! ;D 8)
--- Kraj citata ---
ako postoji jos uvijek u italiji
kod nas polovno tesko, jedino imas odma priliku za 600kn garnituru s 10t km kao nova
a i tvoja ako je vozena serijski bez drkanja s gljivama nemas brige, karike mjenjas na 40tkm, a cil tera skoro duplo vise
^^GlavonjA^^:
--- Citat: igor.sb - 10 Studeni, 2010, 13:01:03 ---ako postoji jos uvijek u italiji
kod nas polovno tesko, jedino imas odma priliku za 600kn garnituru s 10t km kao nova
a i tvoja ako je vozena serijski bez drkanja s gljivama nemas brige, karike mjenjas na 40tkm, a cil tera skoro duplo vise
--- Kraj citata ---
već sam se išel raspitivati....i ima kod nas....klip i cilindar za 1300 kn mislim da mi je rekel, u Kc-u u Auto Krešo. A zval sam i Superbike u Vž-u i rekli su da mogu naručit bez problema!!
steeef:
dok bude mašina na stolu i dok se sve detaljno pregleda onda se bude vidlo kaj treba itd..
naravno sve bude dato na uvid komisiji i stručnom kadru za eser - bratu igoru također :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju