Tehnički kutak > Garaža
Srka
steeef:
--- Citat: WiNdFuCkEr_kc - 30 Ožujak, 2011, 20:53:56 ---hahaha znam ja dobro za taj logo jos dok si ti gileru vozil hahaha,nemoras svaki put stefeka zvat u pomoc :jerk: :icon_tongue:
btw...svako ima svoj ukus al po meni bas mi i nepase neak al ako si ti zadovoljan i ja sam :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
to si vozil babinog ponia s aprilia logom,a?sam kae poni bil bolje pofarban nego sad sr :laughing7:
WiNdFuCkEr_kc:
--- Citat: stefek - 31 Ožujak, 2011, 09:45:39 ---to si vozil babinog ponia s aprilia logom,a?sam kae poni bil bolje pofarban nego sad sr :laughing7:
--- Kraj citata ---
uu ja sam se nekaj navozil na pony-u al jos je na njemu original boja ::)
steeef:
--- Citat: WiNdFuCkEr_kc - 31 Ožujak, 2011, 10:01:41 ---uu ja sam se nekaj navozil na pony-u al jos je na njemu original boja ::)
--- Kraj citata ---
i ja isto nekad davno,al sam ga pofarbal u cuning cigansku smedju s penzlom,hahaha
WiNdFuCkEr_kc:
--- Citat: stefek - 31 Ožujak, 2011, 11:40:36 ---i ja isto nekad davno,al sam ga pofarbal u cuning cigansku smedju s penzlom,hahaha
--- Kraj citata ---
hahahaha..meni stara neda...treba bil original boja na njemu :laughing7: vec bi ja to resil :toothy3:
^^GlavonjA^^:
Evo...srka je gotova!!!! Stefek je odradil i više nego odličan posao....za svaku preporuku!!!
Naime, ovak je sve počelo.....klip u jako lošem stanju, karike da ne spominjem, a igličasti se raspal u ruci dok ga je skinul. Da ne blebečem preveč....evo slika:
Uploaded with ImageShack.us
Nakon raskopavanja i razmišljanja što i kako dalje....slijedilo je šarafljenje: klip je dotjeran u odlično stanje, cilindar isto tak, bolcna je dala svoje pa je došla malossijeva, prirubnica je spucala pa je isšla nova, mikroremen, remen, rolice i sve ostalo! PS....fale slike remena, rolica i klizača.... :P
Uploaded with ImageShack.us nove karike :D
Uploaded with ImageShack.us klip....mila majka!! :D mikroremen, bolcna, karike....i igličasti! :D
Uploaded with ImageShack.us iiii na kraju....sklopljeno! :D :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Sad još samo rega u ponedjeljak jer danas nisam stigel (ne vjerujem kolko sr ima tih plastika za zašarafiti i milijun šarafa :o ) Napravil sam mali krug po kvartu i ja sam prezadovoljan....lepo ga vleče!! :D Naravno....nema još divljanja razdelavanje slijedi....a nakon toga....gaaaaas!!! :D :P :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju