Tehnički kutak > Garaža

Srka

<< < (24/37) > >>

CoK:
jel bu naljka crna?

^^GlavonjA^^:

--- Citat: CoK - 14 Ožujak, 2011, 00:23:50 ---jel bu naljka crna?

--- Kraj citata ---

vidovnjak jedan...da crna bu...al pojedinosti još nebum rekel!!! :P

cona_rab:

--- Citat: ^^GlavonjA^^ - 18 Veljača, 2011, 21:24:32 ---evo...radi se...klip je spreman....prva liga....kak je zgleda ovo je sad ko iz dućana  :headbang: djelovi se naručuju i za mj dana opet u pogonu!  :headbang: :headbang:

Ovo ide sve novo gore: karike, remen, mikroremen, zadnji blatobran, airbox, bolcna, igličasti,rolice, klizaći, filter (spužva)....mislim da nisam ništ zabil napisati! :D

evo i par slika od klipa i razletenog igličastog :D !  :happy8:

http://img821.imageshack.us/g/imag0209g.jpg/

--- Kraj citata ---
zanima me koliko si platio mikroremen,klizače,igličasti i gdje,znam da su karike 120 kn po komadu u ami-trade-u  :icon_thumright: hvala unaprijed
a ono ti je stari klip koji je samo "očišćen"?jel tako?

^^GlavonjA^^:

--- Citat: cona_rab - 17 Ožujak, 2011, 22:44:17 ---zanima me koliko si platio mikroremen,klizače,igličasti i gdje,znam da su karike 120 kn po komadu u ami-trade-u  :icon_thumright: hvala unaprijed
a ono ti je stari klip koji je samo "očišćen"?jel tako?

--- Kraj citata ---

mikroremen 90 kn, igličasti 34 kn, hmmm klizaći....ne sjećam se kolko....al nije neka cijena.....igličasti sam zel u promotu u Kc-u tj. stefek mi je to sve naručil jer se razme pa da ja nekaj ne sj****....dok vidi post, bu ti odgovoril kolko kaj točno dojde.....da onaj klip je samo pobrušen!  :hello:

cona_rab:

--- Citat: ^^GlavonjA^^ - 18 Ožujak, 2011, 01:16:11 ---mikroremen 90 kn, igličasti 34 kn, hmmm klizaći....ne sjećam se kolko....al nije neka cijena.....igličasti sam zel u promotu u Kc-u tj. stefek mi je to sve naručil jer se razme pa da ja nekaj ne sj****....dok vidi post, bu ti odgovoril kolko kaj točno dojde.....da onaj klip je samo pobrušen!  :hello:

--- Kraj citata ---
OK!  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju