Općenito > Propisi
Kazna zbog prometne nesrece, postupak! Pomoc!
bega:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 19 Listopad, 2010, 22:21:36 ---Ovo od Coka mi je super
sam sebe ozljediš i još te država kazni :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
Cudni su ti zakoni,poznajem jednog lika iz Bos. Krupe koji se je prepio i skocio s jedne kule da se ubije.Medjutim prezivio je bez ikakvih posljedica,a na kucnu adresu je dobio kaznu od 1200 kuna kazne za pokusaj samoubistva.
CoK:
--- Citat: bega - 20 Listopad, 2010, 00:36:10 ---Cudni su ti zakoni,poznajem jednog lika iz Bos. Krupe koji se je prepio i skocio s jedne kule da se ubije.Medjutim prezivio je bez ikakvih posljedica,a na kucnu adresu je dobio kaznu od 1200 kuna kazne za pokusaj samoubistva.
--- Kraj citata ---
baci se plavusa na pod....i promasi :laughing7:
zL!Ko:
sad nisam tocno siguran al mislim da je bila ovakva situacija. Padala je kisa i digla sahte po gradu, a sahte su po sredini prometne trake, tako da i ako se dignu nece auto upast nego onaj tko vozi sredinom, a to je motor. Uglavnom upao u sahtu, na srecu njemu nista al na motoru polomljenje plastike. receno mu je da je trebao vidit da nema poklopca na sahti :headbang:
Hinjavac:
Prosla godina kaufland dubrava parking 12.08
Izadem iz kaufladanda sjednem na motor krenem padnem u nesvjest. Nikoga dirnuo motoru nista malo plastike jbg zavrsio u hitnoj jer sam bio u nesvjesti.
2100 kuna kazna :))
CoK:
--- Citat: Hinjavac - 20 Listopad, 2010, 16:37:52 ---Prosla godina kaufland dubrava parking 12.08
Izadem iz kaufladanda sjednem na motor krenem padnem u nesvjest. Nikoga dirnuo motoru nista malo plastike jbg zavrsio u hitnoj jer sam bio u nesvjesti.
2100 kuna kazna :))
--- Kraj citata ---
sjecam se toga, chupsy je isao po tebe
i kako to izgleda sa strane zakona, kakvi su argumenti za tu kaznu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju