Ostalo > Motocikli
CBR 1000 ostala bez ulja!
oki1983:
ako se taj motor prodaje za neku sicu,to se isplati uzet,pa ima razbijenih cbr-ki,mozda za neku sicu se da naci neka mašina!
mislim da sam popravak te masine ce premasit vrijednost neke polovne.mozda sam u krivu,ali to je moje mišljenje!
luna500rr:
--- Citat: oki1983 - 15 Listopad, 2010, 20:13:56 ---ako se taj motor prodaje za neku sicu,to se isplati uzet,pa ima razbijenih cbr-ki,mozda za neku sicu se da naci neka mašina!
mislim da sam popravak te masine ce premasit vrijednost neke polovne.mozda sam u krivu,ali to je moje mišljenje!
--- Kraj citata ---
Nisi u krivu, ako je potrebna specijala jeftiniji je karamboliran motor
oki1983:
kad u motoru od 170ks nesto pocne lupat i ugasi se,cisto sumnjam da je to jeftin kvar!
inace nema te stvari koja se ne moze slozit,samo je kasnije upitna izdrzljivost i sigurnost!
zamisli da zacvika na 299kmh koliko moze ici!kod takvih motora se ne smije fusarit!sami po sebi su smrt!
MaXoVaC:
ma to je ona stara CBR-ka 1993
a vidi ja i drug smo je kupili po pola...znaci izasla nas je sve ukupno 1000 kuna....
ima papire...ali je zaribala prije 3 godine...pa nije ni registrovana od tad...uglavnom...da se sredit....krece raskopavanjeee :headbang:
CoK:
--- Citat: MaXoVaC - 15 Listopad, 2010, 23:45:14 ---ma to je ona stara CBR-ka 1993
a vidi ja i drug smo je kupili po pola...znaci izasla nas je sve ukupno 1000 kuna....
ima papire...ali je zaribala prije 3 godine...pa nije ni registrovana od tad...uglavnom...da se sredit....krece raskopavanjeee :headbang:
--- Kraj citata ---
napunimasinu do vrha sa loz uljem i pusti da odstoji par dana
onda ispusti, nali ulje i gas ;D
tako su stari radili :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju