Tehnički kutak > Tuning skutera
Trajnost base kita???
marin18:
--- Citat: enel - 17 Listopad, 2010, 18:04:04 ---Kolika mi minimalna potrosnja bila sa trophy-u na AC minarelli masini sa 17.5 karbom :help:?
--- Kraj citata ---
ja mislim da ispod 5 i pol 6 mozes zaboravit,meni trosi na polini corsi ac sa gljivom i diznom 95 negdje 7 mozda i malo vise nikad nisam uspio bas tocno izracunat a znam bit i u dvoje masu puta.... :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
ti si marine iz rijeke, di god kreneš dočeka te brdo,zato naši skuteri i troše toliko :toothy3:
odi negdje u ravničarski kraj di voziš skuter 70-80 na pol gasa cijelo vrijeme da vidiš kako potrošnja pada
BilyPiton:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 18 Listopad, 2010, 15:49:37 ---ti si marine iz rijeke, di god kreneš dočeka te brdo,zato naši skuteri i troše toliko :toothy3:
odi negdje u ravničarski kraj di voziš skuter 70-80 na pol gasa cijelo vrijeme da vidiš kako potrošnja pada
--- Kraj citata ---
pa nemoras stiskat gas kad ides niz brijeg pa ti nebu tolko trosio :laughing7:
Iwo SR Tuono:
--- Citat: www.ubizec.com - 18 Listopad, 2010, 16:07:33 ---pa nemoras stiskat gas kad ides niz brijeg pa ti nebu tolko trosio :laughing7:
--- Kraj citata ---
problematika je ta što skuter uz brijeg troši 5x više tako da posebnu uštedu nebi ostavrio ni sve da se spuštaš s ugašenim
marin18:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 18 Listopad, 2010, 15:49:37 ---ti si marine iz rijeke, di god kreneš dočeka te brdo,zato naši skuteri i troše toliko :toothy3:
--- Kraj citata ---
ziva istina ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju