Ostalo > Svijet računala i mobitela
Maksimalna kolicina ram-a?
enel:
Pozdrav ekipa :hello:
Znam da ima puno pametnih glava na forumu pa da mi malo pomognete ako mozete... Kako da saznam koliko mi maticna maximalno podrzava gb rama?
Sad imam 2 gb, dvije plocice po 1gb pa zelim jednu da zamijenim drugom od 2 gb, al ne znam hocel mi maticna podrzavati tih novih 3gb.
Ram mi je DDR2 Unbuffered DIMM, a maticna neka biostar za amd procesore, valjda ce vam pomoci sta taj info :toothy11:.
formoz:
nevalja ti stavljat razlicit ram
stavi 1 od 2 gb ili 2 od 2 gb, ali nemoj 1 od 2gb i 1 od 1gb, stavljaj iste kolicine, cak je pozeljno da bude i iste marke
luna500rr:
Pozeljno je da bude iste frekvencije, razlika u marki i memoriji nije toliko bintna...
Upisi model svoje maticne u google i izbacit ce ti negdje koliko max rama mozes ugradit, meni je stara matinca drr1 pa mogu 4gb, ti nebi trbao imat problema :hello:
Crazy Kuree:
skini everest tamo ti sve piše a i to koliko max može ram i koje frekvencije
enel:
Everest vec odavno imam i on mi daje milion informacija al nikako da nadjem da mi negdje tacno pise max. kol. ram-a ili frekvencija :dontknow:
A sto se tice marki, za sad imam jednu kingstonovu (to je ova od 1gb) pa sam gledao i ova druga sto hocu da kupim je od kingstona.
Kod prijatelja mi je vec dugo u racunaru 2gb+1gb pa nikad nije imao problema, cak su mu i frekvencije drugacije :dontknow:
Pokusat cu sta i na netu naci.
Hvala puno na pomoci :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju