Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Priprema skutera za PH

<< < (10/13) > >>

ZG Hrc:

--- Citat: vine5x - 16 Rujan, 2007, 18:41:51 ---Dal bih bio konkurentan u klasi r1 s zip-om 100 4t s uloženih 2-3 t kn :angry5:
bez prekoracenja od 6Kw

--- Kraj citata ---

Dal bi bio konkurentan...??? Pa bi... Al ak ga složiš da ide...jer ima u klasi ima motora koji imaju i po 3.XX kW...

Dakle...svaki je motor konkurentan...samo ovisi za koje mjesto...  ;D

A sad kolko je dovoljno da se uloži u motor...to ti nemrem reć...jer nakon svake utrke opet buš moro nekaj uložit (nemora bit...al većinom je tak...)...

--- Citat: vine5x - 16 Rujan, 2007, 20:18:50 ---Ali zasto je to ne moguce ako onaj vozi s baotianom, a jedan je od najboljih u hrvatskoj

--- Kraj citata ---

Nemojte se upoređivat samnom... 
Ja baotiana nikad nisam vozio...ono mi je bio prvi put da sam sjeo na njega...mislim da će drugi put biti još bolje...

I nije uvijek sve u motoru...(nije da se hvalim...već je potrebno i sreće...)...na utrci sam imao najsporiji krug, tj vozio sam malo manje od sekundu sporije od trećeg i četvrtog...a završio sam drugi... ;D

vine5x:
ili bi bilo bolje da nabavim zip-a sp  :icon_thumright: i da snjim pokušam
pokazati svoje sposobnosti u klasi R1 , gdje su svi poćetnici

Kristijan_R1 klasa:

--- Citat: vine5x - 17 Rujan, 2007, 10:59:43 ---ili bi bilo bolje da nabavim zip-a sp  :icon_thumright: i da snjim pokušam
pokazati svoje sposobnosti u klasi R1 , gdje su svi poćetnici

--- Kraj citata ---

tako sam i ja razmisljao:"jooj samo da mi je zip..."
ali u klasi 50 zipti nije nista bolji od ostalih, nejde nista bolje
nego i dobro slozen baotian (što sam se uvjerio u svoje oči...)
skoro svaku 50-icu mozes slozit na tih 6kW.
tu sve manje vise ovisi o vozacu!!!

Red_Baron:
Dali mozda znate ima li u Međimurju koji klub,di bi se mogla dobiti licenca????
Je li Aprilia sr 50r konkurentna u klasi r1????

X-Thug:

--- Citat: Red_Baron - 13 Listopad, 2007, 18:40:20 ---Dali mozda znate ima li u Međimurju koji klub,di bi se mogla dobiti licenca????
Je li Aprilia sr 50r konkurentna u klasi r1????

--- Kraj citata ---

rekli su ti već masu puta da je svaki skuter konkurentan,mos ti imat i najjace slozen skut  u 6 kw a opet neznat vozit,il imat slabiji skut a dobro vozit,a voznja ti se ne gleda koliko si puta pa ili kako vozis po cesti jer cesta i staza nisu ista stvar

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju