Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Priprema skutera za PH
divljakusa:
--- Citat: eladio - 12 Rujan, 2006, 14:14:04 ---to sam htjeo znati, hvala divljakusa :icon_thumright:
ovo cu staviti kao sticky temu , da svi vide :frajer:
--- Kraj citata ---
bolje da ne vide.....mozda se lakse odluce.... ???
eladio:
--- Citat: divljakusa - 12 Rujan, 2006, 15:14:31 ---
--- Citat: eladio - 12 Rujan, 2006, 14:14:04 ---to sam htjeo znati, hvala divljakusa :icon_thumright:
ovo cu staviti kao sticky temu , da svi vide :frajer:
--- Kraj citata ---
bolje da ne vide.....mozda se lakse odluce.... ???
--- Kraj citata ---
mislim da je bitno znati kako stvari stoje , radi priprema..
neki se mozda prepadnu jer misle da je jos skuplje, a ovako tocno vide i mozda im bude prihvatljivo..
uglavnom uvjek je dobro znati..
nego sta je s opremom? kaciga , kombinezon, cizme? sigurno i tu nesto treba (ili se moze voziti i s JETicom i trapkama :toothy3: ) pa je i to neki trosak :dontknow:
divljakusa:
ah....da....taj sam dio izostavila....oprema....najbolje je imat kombac.....ali boze moj.....malo su skupi, ali za kombinezone se moze naci i sponzor koji ce ih dati u pola cijene....al pomaze i dobra jakna, hlace sa stitnicima i cizme, pa makar bile i one vojnicke, za pocetak....dobro je....kaciga bi treala bit malo bolja.....racing....kaciga....i naravno rukavice, da se ne dobe zuljevi.... :laughing7:, to bi bilo to.....nadam se da nisam nesto izostavila....ako jesam....podsjetite me....
WENZE:
znas za neki klub u Rijeci? ;D
divljakusa:
--- Citat: WENZE - 13 Rujan, 2006, 10:26:44 ---znas za neki klub u Rijeci? ;D
--- Kraj citata ---
....neznam....al mislim da tamo ima dosta moto klubova.....i jos jednom....od njih nemas bas neke koristi.....moglo bi se reci .....nikakve.....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju